Antena Meniu Search
x

Furati la kilometri si buzunare! Foarte multi vanzatori de autoturisme falsifica kilometrajul masinilor

Daca pretul autoturismului din targ va atrage atentia, mare grija pentru ca si kilometrii pot fi dati peste cap. Pentru cincizeci de euro, un electrician auto transforma masina din rabla, in limuzina.

Vezi și

Pentru 50-100 de euro, domnul din imagini iti transforma cat ai clipi masina din rabla intr-un autoturism aproape nou. Cu un singur click, 500.000 de kilometri se transforma in 5.000.

Filmat cu camera ascunsa, electricianul prezinta oferta in intregime, cu riscuri cu tot: “S-au ars foarte multi si s-a dus zvonul, intelegi? Masina din 2009, avea 300.000 de kilometri si ala i-a zis ca are 35.000.Sunt multi care se duce la diagnoza la astea si ii spune tot, tot ce a avut masina, ce s-a schimbat la ea”.

Practica este una cunoscuta printre samsarii de masini care castiga bani grei pacalind clientii.

Un autoturism din 2005 cu un motor diesel de 1.900 de centimetri cubi si cu 500.000 de kilometri pe bord s-ar vinde cu maximum 5.000 de euro. Aceeasi masina, dar cu o 100.000 de kilometri se vinde si cu 7.000 de euro.

Kilometrajul real se poate verifica si procedura este destul de simpla. Dealerii autorizati au programe speciale care iti spun totul despre masina

Falsificarea kilometrajului reprezinta infractiune, insa in Romania pana acum nimeni nu a fost pedepsit pentru asa ceva. In Germania s-au dat ani grei de inchisoare pentru aceeasi fapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Furati la kilometri si buzunare! Foarte multi vanzatori de autoturisme falsifica kilometrajul masinilor