Antena Meniu Search
x

Furtuna a facut ravagii la malul marii. Nicio nava nu a mai parasit Portul Constanta

Cativa milimetri i-au despartit pe doi constanteni de o moarte sigura. Mergeau cu masina, pe un bulevard intens circulat din oras, atunci cand o schela imensa s-a prabusit peste autoturismul aflat in mers.

Vezi și

El, la volan. Ea, pe scaunul din dreapta. Amandoi, martori la o experienta care ar taia rasuflarea oricui. O schela imensa, ce deservea contruirea unui bloc din centrul orasului Constanta, s-a prabusit, dintr-o data, peste masina aflata in mers. “Mergeam foare incet, relaxat si deodata, bum! Un soc groaznic”, au povestit oamenii.

Au avut noroc. O fractiune de secunda, cativa milimetri mai in fata, si cei doi ar fi fost striviti de bucatile mari de fier. Autoturismul a fost, astfel, avariat doar in partea din fata, iar oamenii au scapat fara nicio zgarietura.

Rafalele puternice de vant au culcat la pamant schela. In cadere, au rup si mai multe fire de inalta tensiune, astfel ca mai multe blocuri de pe Bulevardul “Alexandru Lapusneanu” din oras au ramas in bezna. Bucatile de fier au blocat si o banda de mers, asa ca a fost nevoie si de interventia agentilor de la rutiera.

Nicio nava nu a mai parasit Portul Constanta, iar activitatile de incarcare-descarcare au fost si ele oprite. Meteorologii spun ca vantul va scadea in intensitate, insa va continua sa ploua. Temperaturile nu vor depasi nici ele 10 grade Celsius la malul marii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Furtuna a facut ravagii la malul marii. Nicio nava nu a mai parasit Portul Constanta