Antena Meniu Search
x

Furtună ucigașă în Franța. Un copil a murit, iar distrugerile au fost însemnate

O furtună violentă a lovit vestul Franței și a provocat moartea unei fetițe. S-au înregistrat pagube majore, mai ales din cauza căderilor masive de grindină.

Furtuna a fost filmată de un cameraman amator
O furtună violentă a provocat pagube și a ucis un copil în vestul Franței - Facebook/Meteoplus

O furtună violentă a lovit vestul Franței și a provocat moartea unei fetițe. S-au înregistrat pagube majore, mai ales din cauza căderilor masive de grindină.

Potrivit presei, fetița moartă în timpul furtunii ieșise la plimbare cu mama sa, când a lovit furtuna. Copila de 6 ani a fost lovitită într-un parc de creanga unui copac, smulsă de rafalele violente.

Grav lovite au fost regiunile Bordeaux şi Charentais. Localnicii spun că a fost cea mai puternică vijelie din ultimii 30 de ani. Podgoriile din zona viticolă au înregistrat pagube foarte mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am pierdut zeci de hectare. În 10-15 minute grindina a distrus toată recolta”, a declarat Didier Gontier, unul dintre locatarii afectaţi, care şi-a pierdut toată producţia din 2017.

Au fost afectate şi regiunea Haut-Medoc de la nord de Bordeaux. Guvernul francez a comunicat că va căuta soluţii pentru a-i putea compensa pe cei păgubiţi.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Furtună ucigașă în Franța. Un copil a murit, iar distrugerile au fost însemnate