Antena Meniu Search
x

Gabriel Cotabiţă a fost externat. Fiicele lui dau primele declarații

Gabriel Cotabiţă a fost externat! După 70 de zile în care l-au supravegheat permanent, medicii au hotărât că artistul poate urma acum tratamentul de recuperare acasă

Vezi și

Gabriel Cotabiţă a fost externat! După 70 de zile în care l-au supravegheat permanent, medicii au hotărât că artistul poate urma acum tratamentul de recuperare acasă

Pentru prima dată, cele trei fiice ale cântăreţului au vorbit la Acces Direct despre momentele de cumpănă care le-au marcat viaţa. Dar şi despre prima persoană căreia vor să-i mulţumească pentru că le-a fost alături. Iubita tatălui lor. 

Azi, a fost ziua în care Gabriel Cotabiţă a ieşit zâmbind şi el din spitalul Elias. La 70 de zile de când salvarea îl lua inconştient din sala de sport a unui hotel din Capitală. 

Gabriel Cotabiţă se întoarce acum la viaţa, la muzica lui şi la oamenii care îl iubesc. Pentru prima dată, cele trei fiice ale artistului au vorbit public despre aşteptarea chinuitoare de pe holurile spitalului de Urgenţă. Alături de fete, a fost şi mama artistului. Zile întregi au aşteptat împreună cel mai mic semn de revenire.

Pentru mulţi, revenirea lui Cotabiţă a fost un miracol. Dragostea şi devotamentul l-au adus înapoi, spun fiicele lui Înconjurat de familie şi prieteni, Gabriel Cotabiţă a avut şi susţinători tăcuţi.  Greul nu a trecut. Cotabiţă poartă un defibrilator automat care-i monitorizeză fiecare bătaie a inimii.

Foarte aproape e şi momentul în care Cotabiţă va urca din nou pe scenă.

Fiicele artistului spun că au luat măsuri legale şi în faţa incidentului revoltător provocat de infirmiera care s-a fotografiat alături de artist pe patul de spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gabriel Cotabiţă a fost externat. Fiicele lui dau primele declarații