Antena Meniu Search
x

Gabriela Stanciu a cucerit lumea modei de la Hollywood

O româncă poartă cu succes numele ţării noastre peste hotare. O cheamă Gabriela Stanciu şi a făcut parte din echipa care a realizat costumele pentru pelicula "Noe".

Vezi și

 Cu un buget generos de 130 de milioane de dolari, povestea Biblică a lui Noe a fost o provocare pentru echipa de designeri. Materialele folosite, croiala, culoarea hainelor. Totul trebuia să construiască o poveste familiară şi nouă în acelaşi timp. O sarcină grea pentru echipa de designeri ai filmului, din care a făcut parte şi Gabriela Stanciu.

Designer cu experienţă de peste 20 de ani, românca Gabriela Stanciu este născută şi crescută în New York. A fost, de-a lungul timpului, asistent de regizor, designer de costume iar în prezent coordonează departamentul care gândeşte întregul proces al vestimentaţiei unui film.

Primul său proiect de amploare, "Noe" a fost un succes. Dovadă stau încasările filmului. În două săptămâni de la lansare, Noe a recuperat deja 90 de milioane de dolari. Românca a mai lucrat ca designer vestimentar şi pentru alte filme de suces, printre care serialele "Gossip Girl", "Marie and Bruce" sau "Gracie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gabriela Stanciu a cucerit lumea modei de la Hollywood