Antena Meniu Search
x

Gafă incredibilă a procurorilor DIICOT! Au fost păcăliţi de o minoră fugită de la un centru de plasament care se prostitua

Gafă incredibilă a procurorilor DIICOT. Aceştia au reţinut o minoră fugită de la un centru de plasament din Roman, după ce au prins-o că se prostitua. Fata a fost ţinută 24 de ore în arest.

Vezi și

Gafă incredibilă a procurorilor DIICOT. Aceştia au reţinut o minoră fugită de la un centru de plasament din Roman, după ce au prins-o că se prostitua. Fata a fost ţinută 24 de ore în arest.

În toiul nopţii, fata de 17 ani a fost lăsată să plece de capul ei, după ce i-a expirat timpul de reţinere. I-a minţit pe poliţiştii şi gardienii de la arest că o bunică vine să o ia.

-Am sunat-o noi pe bunică şi bunica nu ştie nimic. Nici n-a ştiut toată perioada. Că ea n-a mai vrut să ţină legătura cu ea.

Procurorii DIICOT au omis să-i informeze pe cei de la arestul poliţiei că fata provine de la un centru de plasament. Şi nici pe asistenţii sociali nu i-au anunţat să vină să o ia.

Pe acelaşi subiect

-Oradonanţa a expirat azi-noapte, în jurul orei 2 şi jumătate, dar noi nu am fost anunţaţi pentru a o prelua. Deşi, în ordonanţa de reţinere erau trecute datele de contact ale centrului social.

Fata a ajuns în centrul de plasament de tip familial din Roman acum 6 ani, după ce bunica n-a mai putut să o crească. De anul trecut, a început să lipsească din centru. 

-Refuza constant să ne spună unde se duce. La la consiliere, minora ar fi afirmat că face parte dintr-o reţea de prostituţie, ar consuma şi substanţe interzise.

Din toamnă, nimeni nu mai ştia nimic de ea. Nici pe la şcoală n-a mai trecut.

-Colegii mei de-acolo mi-au raportat 170-180 de absenţe în acest moment. 

Asta până ieri, când fata a fost reţinută de DIICOT împreună cu întreaga reţea de proxeneţi. Ce-a urmat, aţi aflat deja. În timp ce poliţia o căuta, adolescenta a apărut singură. S-a întors la arest să le aducă mâncare celorlalţi membri ai reţelei, care au rămas după gratii. Abia atunci, ea a fost predată asistenţilor sociali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gafă incredibilă a procurorilor DIICOT! Au fost păcăliţi de o minoră fugită de la un centru de plasament care se prostitua