Antena Meniu Search
x

Halucinant, la Galaţi. A furat seara banii unei bătrâne, a doua zi şi-a cumpărat cu ei maşină şi a făcut accident, poliţiştii descoperind că nu are permis

Halucinant, la Galaţi. A furat seara banii unei bătrâne, a doua zi şi-a cumpărat cu ei maşină şi a făcut accident, poliţiştii descoperind că nu are permis. Eroul poveştii este un tânăr de 20 de ani din Târgu Bujor.

Halucinant, la Galaţi. A furat seara banii unei bătrâne, a doua zi şi-a cumpărat cu ei maşină şi a făcut accident, poliţiştii descoperind că nu are permis

Halucinant, la Galaţi. A furat seara banii unei bătrâne, a doua zi şi-a cumpărat cu ei maşină şi a făcut accident, poliţiştii descoperind că nu are permis. Eroul poveştii este un tânăr de 20 de ani din Târgu Bujor, care a provocat un accident uşor şi a fost verificat de agenţii chemaţi la faţa locului.

Un tânăr a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a condus fără permis un autoturism achiziţionat din bani furaţi, cu care a făcut un accident, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din oraşul Târgu Bujor au fost sesizaţi joi seara cu privire la faptul că un tânăr de 20 ani, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de mers cu spatele şi a acroşat un alt autoturism.

În aceeaşi zi, o femeie de 89 ani, din localitate, a sesizat poliţia că în seara de 20 iunie, acelaşi tânăr ar fi pătruns în curtea locuinţei sale şi apoi, folosind chei potrivite, în casă, de unde ar fi sustras suma de 10.000 lei.

Poliţiştii l-au condus pe tânărul bănuit de comiterea furtului la sediul poliţiei pentru audieri şi, în urma verificărilor, au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul pe care l-a condus ar fi fost achiziţionat din banii sustraşi din casa vârstnicei.

Ulterior audierii, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Halucinant, la Galaţi. A furat seara banii unei bătrâne, a doua zi şi-a cumpărat cu ei maşină şi a făcut accident, poliţiştii descoperind că nu are permis