Antena Meniu Search
x

Galati: Preot acuzat ca si-a batut enoriasii

Intr-o comuna din Galati, trebuie sa faci ce zice popa, daca nu vrei sa ajungi la spital. Trei barbati il acuza pe slujitorul Domnului ca i-a batut impreuna cu fiii sai

Vezi și

Preotul ar fi fost furios pentru ca i-a dat 250 de lei unui barbat din Giurgiu sa vina la el la ferma sa munceasca, iar acesta a ajuns la ferma vecina, spun barbatii batuti. Asa ca si-a pus sutana in cui si s-a dus sa le ceara socoteala. Impreuna cu cei trei fii ai sai. “Mi-a dat la ochi si la cap, numai cu picioarele. Au luat lemne din gramada si au inceput sa ne bata. Preotul era primul si striga: omorati-i. Dupa ce ne-au batut bine au spus: acum am venit patru, data viitoare venim sapte”, povestesc victimele.

Din casa parohiala scandalul s-a vazut altfel. Preotul ar fi incercat doar sa-si apere fiul. Care ar fi ajuns la spital in urma scandalului. “E la Bucuresti, pentru operatie ca i-a rupt lobul urechii si a zis ca e foarte periculos ca daca se infecteaza poate sa ramana fara ureche. I-a aruncat furca-n burta. Avem probe. E strans de gat”, a declarat preoteasa Fanica Leica.

Probe au si barbatii din cealalta tabara. “Pe certificatul medico-legal sunt vreo 20 de leziuni cu semne vizibile”, a mai spus una dintre victime.

“Pe fondul neintelegerilor privind un zilier, cele trei parti s-au lovit reciproc si ulterior au format plangeri la politie”, a mentionat Cristina Tatulici, purtator de cuvant IPJ Galati.

Acum, politistii trebuie sa decida cine sunt victimele si cine sunt agresorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Galati: Preot acuzat ca si-a batut enoriasii