Antena Meniu Search
x

Gestul unui băiețel de 8 ani, aflat în poarta casei, i-a înduioșat pe polițiștii din Bistrița. ”Mihai, îți mulțumim!”

Un băiețel în vârstă de opt ani din Bistrița i-a impresionat plăcut pe polițiștii care, zilele trecute, desfășurau controale la intrarea în municipiu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.05.2020, 09:31

  • Mihai și-a arătat susținerea față de polițiștii din Bistrița.
  • Băiețelul a primit o diplomă și o insignă de la polițiști.

Atras de agitația din șosea, Mihai a ieșit în poarta casei cu o foaie în mână și un mesaj simplu, însă plin de înțeles: ”Noi stăm acasă pentru voi, voi stați la muncă pentru noi!” 

Luni, băiatul a fost vizitat de polițiștii care i-au oferit o diplomă și o insignă în semn de recunoștiință pentru gestul său.

Mesajul băiețelului de 8 ani i-a înduioșat pe polițiști

”La doar 8 ani…Mihai, prin mesajul lui, ne-a făcut să zâmbim din suflet!

Săptămâna trecută am fost plăcut surprinși de un gest mai puțin obișnuit. Pe când colegii noștri desfășurau controale în filtrul organizat la intrarea în municipiul Bistrița, au observat de la distanță un baiețel cu o hartie și un mesaj pe ea.

Azi, am decis să îi facem o vizită și să îi oferim o diplomă și o insignă în semn de recunoștiință pentru gestul său și mesajul pe care dorea să îl transmită celor care treceau prin fața casei lui. .

Mihai, îți mulțumim!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gestul unui băiețel de 8 ani, aflat în poarta casei, i-a înduioșat pe polițiștii din Bistrița. ”Mihai, îți mulțumim!”