Antena Meniu Search
x

Gică Popescu a ieşit azi din închisoare şi mers la Calafat să-şi înmormânteze tatăl

Ca o statuie a durerii. Aşa a arătat Gică Popescu, astăzi, când şi-a condus tatăl pe ultimul drum.

Vezi și

Ca o statuie a durerii. Aşa a arătat Gică Popescu, astăzi, când şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Fostul simbol al naţionalei a primit o permisie de 24 de ore şi de dimineaţă a ieşit pe poarta închisorii Rahova. A mers acasă, la Calafat, ca să-şi îngroape părintele, şi să-şi susţină mama, şi ea bolnavă.

Gică Popescu a plâns în hohote la căpătâiul tatălui sau. Prietenii de-o viaţă i-au oferit astăzi un umăr pe care să-şi plângă durerea. La rândul său, a fost sprijin pentru mama lui. Tot drumul, de acasă până la biserică şi apoi la cimitir. A fost un stâlp - dar un stâlp al durerii. Cu faţa împietrită, dar cu ochii în lacrimi.

Cumnatul Gică Hagi avenit şi el, tăcut. Prietenul Bogdan Stelea, cu o coroană, colegul Daniel Prodan, cu o îmbrăţişare, Dan Petrescu. Generaţia de aur s-a reunit la necaz. Gică Popescu a ieşit pe poarta închisorii, la 4 dimineaţa. L-au aşteptat soţia, Luminiţa, şi cel mai bun prieten.

3 ore au făcut pe drum, de la Bucureşti la Calafat. Prima dată, fostul căpitan al naţionalei s-a oprit la poliţie, să-şi anunţe sosirea. A păşit apoi, cu soţia de mână, în curtea casei. A intrat cu capul în jos.

În hohote a plâns fostul căpitan al Barcelonei la căpătâiul părintelui şi înainte să-şi ia adio pentru totdeauna. S-a smuls cu greu de lângă sicriu. A privit în gol. Inima de tată a cedat după şocul arestării fiului. Costică Popescu nu a acceptat niciodată faptul că băiatul lui ar fi fost vinovat.

N-au apucat să-şi mai vorbească, faţă-n faţă.Trăgeau speranţă amândoi că Gică va primi permisie şi că va trece pe la casa părintească, la zi de sărbătoare. A trecut astăzi. La zi de înmormântare. Înmormântarea tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu a ieşit azi din închisoare şi mers la Calafat să-şi înmormânteze tatăl