Antena Meniu Search
x

Gică Popescu s-a întors după gratii

În urmă cu câteva ore, Gică Popescu s-a întors după gratii, după cea mai neagră zi din viaţa sa.

Vezi și

 În urmă cu câteva ore, Gică Popescu s-a întors după gratii, după cea mai neagră zi din viaţa sa. Fostul simbol al naţionalei şi-a îngropat părintele şi şi-a susţinut mama, şi ea bolnavă.

Gică Popescu a ajuns înapoi la penitenciarul Rahova în dimineaţa asta, în jurul orei patru şi jumătate. Trist şi cu faţa încă împietrită de durere, Gică s-a grăbit să intre în curtea închisorii. Cu doar câteva ore înainte îşi lua rămas bun de la mama sa, în Calafat.

Ieri a fost cea mai neagră zi pentru Gică Popescu. În două luni de zile, Gică Popescu şi-a pierdut libertatea. Şi părintele. Prietenii de-o viaţă i-au oferit un umăr pe care să-şi plângă durerea. La rândul său, a fost sprijin pentru mama lui.Tot drumul, de acasă până la biserică şi apoi la cimitir. A fost un stâlp - dar un stâlp al durerii. Cu faţa împietrită, dar cu ochii în lacrimi.

Şi au venit. Cumnatul Gică Hagi, tăcut. Prietenul Bogdan Stelea, cu o coroană, colegul Daniel Prodan, cu o îmbrăţişare, Dan Petrescu. Generaţia de aur s-a reunit la necaz.

În hohote a plâns fostul căpitan al Barcelonei la căpătâiul părintelui şi înainte să-şi ia adio pentru totdeauna. S-a smuls cu greu de lângă sicriu. A privit în gol. Inima de tată a cedat după şocul arestării fiului. Costică Popescu nu a acceptat niciodată faptul că băiatul lui ar fi fost vinovat. N-au apucat să-şi mai vorbească, faţă-n faţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu s-a întors după gratii