Antena Meniu Search
x

Gică Popescu vrea să fie liber pentru copiii lui. Ce DECLARAȚII a făcut BACIUL

Le-a scris judecătorilor negru pe alb motivul pentru care şi-a dorit mai repede judecata eliberării. Magistraţii i-au aprobat cererea, însă procurorii vor să o conteste

Vezi și

Le-a scris judecătorilor negru pe alb motivul pentru care şi-a dorit mai repede judecata eliberării. Magistraţii i-au aprobat cererea, însă procurorii vor să o conteste.

Deîndată ce va fi eliberat, fostul căpitan al Naţionalei vrea să meargă la mormântul tatălui, spun rudele din Calafat. Crede că părintele lui ar fi murit de supărare, la câteva luni după ce a fost arestat. Gică Popescu a sprintat către sala de judecată, aşa cum ieşea pe vremuri din apărarea naţionalei. După 570 de zile în închisoare, fostul căpitan al României şi al Barcelonei are părul mai alb, dar aceeaşi condiţie fizică impecabilă. Avea de stat după gratii 1.137 de zile, dar la cele executate, a primit încă 211 pentru că a fost un deţinut model. Exact cât a avut nevoie ca să ajungă la instanţă cu cererea de eliberare condiţionată.

Acasă nu mai este însă toată lumea. Tatăl lui s-a stins la câteva luni după ce fostul sportiv a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. A făcut infarct. Primul drum pe care Gică Popescu îl va face când va ieşi pe poarta puşcăriei va fi spre Calafat.

Deocamdată, Popescu aşteaptă mişcarea procurorilor. Au cerut să-i fie analizate cele patru lucrări ştiinţifice scrise după gratii, însă instanţa a decis că Popescu poate fi eliberat. A avut referinţe bune la dosar. Deţinutul Gheorghe Popescu a participat la 88 de concursuri tematice, dezbateri, cercuri de lectură, redactare de reviste, precum şi la diverse module.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu vrea să fie liber pentru copiii lui. Ce DECLARAȚII a făcut BACIUL