Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a facut, din nou, spectacol in sala de judecata

Gigi Becali a facut, din nou, spectacol la instanta. Si in sala de judecata, dar si afara, in fata jurnalistilor. Finantatorul Stelei ar putea primi, astazi, sentinta definitiva in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Vezi și

“Nu mai inventati ba scandaluri.Vrei sã inventezi iar scandaluri si sa se zica ca becali iar face scandal. Am fost foarte cuminte, a zis si presedinta ca am fost foarte cuminte”, a declarat finantatorul Stelei.

Nu toata lumea e de aceeasi parere. In timpul procesului, Becali a comentat tot timpul. Chiar si in momentul in care un martor dadea declaratii. Ba mai mult, pentru ca parlamentarul vorbea foarte tare chiar si peste propriul avocat, judecatorii i-au cerut sa se abtina. Becali si-a cerut scuze, a promis ca e cuminte. dar a continuat.

La un moment dat, plictisit de declaratiile unui alt martor, deputatul chiar a plecat. La Parlament. Nu inainte de a face o declaratie surpriza. “Am facut trei ani la Facultatea de Drept si in materie penala eu sunt expert. In materie civila nu sunt un asa mare expert. Insa in materie penala eu sunt expert”, a spus Becali

Ca sa fie sigur ca procesul decurge normal si ca nu sunt surprize, finantatorul Stelei s-a intors la Inalta Curte dupa vreo doua ore. Ar putea fi chiar ultimul termen al acestui caz. Patronul Stelei a fost achitat pina acum de toate instantele, iar recursul la Inalta Curte de Casatie si Justitie este ultima cale de atac a procurorilor. In cazul in care Becali va pierde procesul, acesta risca sa fie condamnat la inchisoare cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a facut, din nou, spectacol in sala de judecata