Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a făcut indigestie din cauza cârnaţilor şi a sarmalelor

2013 l-a dus pe Becali, de la extaz la agonie. Dacă anul trecut petrecea la Poiana Braşov, alături de lăutari, anul acesta l-au colindat doar Meme Stoica, vărul Virgil şi nepotul care e patronul din acte al echipei de fotbal.

Vezi și

Meme Stoica, vărul Virgil şi nepotul favorit, Vasile Geambazi, patronul Stelei în acte, au fost chemaţi de Gigi Becali la Poarta Albă. Au pus la cale împreună strategia pentru 2014. I-au adus şi ultimul pachet pe 2013. Cu bunătăţi pe care milionarul să le pună pe masa de Revelion, în celulă.

Cârnaţii şi sarmalele aduse de Virgil de Crăciun i-ar fi picat cam greu lui Gigi care s-a speriat. A crezut că face infarct şi ar fi chemat toţi doctorii de la Poarta Albă să-l controleze. Ar fi făcut indigestie.

O surpriză pentru Becali, mare amator de şorici. Şi, pe vremuri, mare organizator de ospeţe la colibele din Poiana Braşov.

Cu Gigi închis, pomana porcului n-a mai fost la fel nici pentru verii Victor şi Giovani.

La muncă, milionarul va ieşi abia la anul, pentru că 2013 s-a terminat. E chemat consilier la Academia naşului Gică Hagi.

Gigi nu va uita niciodată anul 2013. A primit 3 condamnări în 3 dosare şi are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni la Poarta Albă.

Steaua ce i-a mai îndulcit necazul de când e închis. Performanţele echipei la care investeşte din 2003 i-a băgat în conturi 30 de milioane de euro.

Lui Gigi îi doresc libertatea, care e cea mai scumpă, dar, din păcate, nu a primit-o până acum. Sper ca anul care vine să-i aducă aceea scumpă libertate pe care toţi o vor avea, i-a urat Ioan Becali.

Deocamdată, milionarul a petrecut deja 8 luni în închisoare.

Timp în care şi-a văzut fetele doar în poze şi a refuzat să-şi primească mama la vorbitor.

Soţia l-a vizitat o singură dată. Gigi i-a transmis să meargă de Revelion în Poiană, dar Luminiţa Becali a preferat să rămână în Pipera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a făcut indigestie din cauza cârnaţilor şi a sarmalelor