Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, aproape liber de Crăciun

Gigi Becali simte miracolul Crăciunului mai puternic ca oricând, în acest an.Şi-ar putea petrece sărbătorile acasă. Latifundiarul a fost un deţinut-model.

Vezi și

Până acum, Gigi Becali n-a prea avut noroc cu fostul tovarăş de şpriţ (n.r. Traian B[sescu). Preşedintele nu l-a graţiat în urmă cu 3 luni, când mama latifundiarului i-a trimis o scrisoare.

"Îl rog pe preşedinte să-i dea drumul acasă că nu e vinovat, i se vor ierta multe păcate, că nu e vinovat, pentru sufletul face bine, să ştiţi", spune mama lui Becali.

Avocaţii încearcă din nou. Cu altă cerere de graţiere, bazată pe faptul că Becali ar fi fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri de judecători care n-au avut dreptul să vadă documentele strict-secrete.

Becali a strâns însă credite cât pentru o permisie acasă de sărbători. Activităţile în folosul penitenciarului şi conduita ireproşabilă a deţinutului i-au adus puncte ca la fotbal - 165 - şi are dreptul la 3 sau 5 zile de libertate.

Fetele şi mama îl aşteaptă la masa de Crăciun pe Gigi. Nu l-au mai văzut în 6 luni decât la televizor. Cum perioada de libertate condiţionată ar fi 24 până pe 27 decembrie, şi colindătorii care dădeau buzna la poartă în Pipera s-ar putea bucura că Becali petrece acasă, şi nu la Poarta Albă.

De când s-a transferat la Poarta Albă, lui Becali parcă i se deschid mai uşor porţile închisorii.

O dată cu schimbarea penitenciarului, i s-a schimbat şi regimul de detenţie. Iar prietenul Sică Tănase Geambaşu, finul Gigi Alexe şi naşul Gică Hagi ar fi trimis deja solicitări la Valu lui Traian pentru a-l chema la muncă.

Dacă George Becali ar lucra pe timpul detenţiei, ar putea să-şi petreacă aici, la academia naşului său nu mai puţin de 8 ore pe zi.

Şi ca să-l poate vedea când va ieşi la muncă, soţia, Luminiţa, ar fi închiriat deja un apartament de lux în hotelul lui Hagi din Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, aproape liber de Crăciun