Antena Meniu Search
x

Gigi Becali ar fi luat in greutate de cand se afla in inchisoare

Poti sa-i iei libertatea, poti sa-i iei palatul, dar sa nu te atingi de branza lui de oaie! Acesta este drogul lui Becali, de care nu se poate desparti nici dupa gratii. Iar asta s-ar vedea pe cantar. Patronul Stelei s-a implinit bine in inchisoare, spun apropiatii

Vezi și

Iubirea nu tine de foame. Si nici meniul de la Jilava. Si mai stim ca Becali are nevoie de trei elemente primordiale pentru a trai: apa, aer si branza de oaie.

Asa ca primeste in fiecare pachet cate o bucata sanatoasa de branza de la oile sale. O branza gustoasa, dar foarte, foarte grasa. “Branza de oaie de face din laptele de oaie care este unul dintre cel mai grase tipuri de lapte care exista. De aceea si ea e mai consistenta, are un numar mai mare de calorii si este foarte bogata in grasimi saturate si colesterol”, a explicat un nutritionist.

Din pacate, Becali nu are parte de foarte multa miscare dupa gratii. Iar asta se vede. Un apropiat al sau a declarat chiar ca patronul Stelei s-a ingrasat binisor, la Jilava. In doua luni si jumatate, ar fi pus pe el sase kilograme.

Daca s-a depus ceva, atunci cu siguranta e vorba de cultura, spune, insa, avocata lui, Paula Iacob. Pentru ca Becali citeste mai mult decat mananca. “Nu este mai gras, nu este mai slab, poate putin mai slab, dar cred ca e problema caldurii. Tine si postul Sfintei Maria care este acum in curs", a adaugat aparatoarea.

C-o fi mai gras, c-o fi mai slab, n-are importanta. Tot ce conteaza e ca Becali nu se simte foarte rau dupa gratii. Din contra. A marturisit unor jurnalisti ca se simte precum un print si ca detinutii ii spun: "Imparate!" Era imparatul oilor, acum e imparatul detinutilor. Unul foarte intelept. Citeste tot ce-i pica in mana si s-a apucat de scris. Momentan, isi noteaza intr-un caiet pasajele preferate din Sfintele Scripturi. “Doreste, intai, sa citeasca foarte mult. A vorbit despre o serie de lucrari care privesc problema religiei, credintei”, a adaugat avocata.

In acelasi timp, isi pregateste terenul pentru o eliberare temporara. Ar avea dreptul la 30 de zile libere pe an, pentru buna purtare. In plus, viseaza sa-si petreaca sarbatorile in familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali ar fi luat in greutate de cand se afla in inchisoare