Antena Meniu Search
x

Gigi Becali are "menajere" in penitenciar

Detinutul B0177 isi duce traiul ca-ntr-o chilie. Pentru incaperea de 12 metri patrati, isi cauta acum ajutoare. Oameni buni la toate, la fel ca la palat. Servitori pentru curatenia de fiecare zi, aprovizionare si masaj pentru zilele obositoare.

Vezi și

Abia ajuns la Jilava, Becali s-a preocupat de sfintirea noii sale chilii. Cu icoane si matanii. Fostii sai duhovnici ar fi vrut sa intre astazi, in vizita la el.

Ca un pribeag, in intunericul celulei, Razboinicul Luminii isi cauta discipoli. Cand era in Parlament, ii numea consilieri. In inchisoare, detinutii de rand ar fi, simplu, ajutoarele sale.

In penitenciar, moneda de schimb e pachetul de tigari. Costa 20 de lei. Mai scump, ca-n libertate. De pilda, serviciul de menaj costa un pachet de tigari pe saptamana. Astfel, detinutul-VIP nu trebuie sa-si mai spele singur hainele.

Curatenia in camera e mai ieftina. Cinci, zece tigarete pe saptamana. Tot un pachet de tigari, sau 20 de lei, costa si serviciul "aprovizionare". Cumparaturile de la magazinul penitenciarului.

De departe, insa, cel mai cautat este telefonul mobil. Cine are unul e abonat la pachete de tigari gratuite si bani buni. Pana la 50 de lei, pe convorbire.

Cand "garda" descopera telefonul, exista responsabilul de serviciu. Cel care isi asuma vinovatia si viitoarea pedepsa. Primeste, in schimb, pana la patru cartuse de tigari, pe saptamana, spun fostii detinuti.

Gigi Becali are bani, iar la dat ordine s-a priceput dintotdeauna. In momentele obositoare, poate plati si servicii de masaj, in puscarie. Zilele acestea, insa, Becali se ocupa de cererile depuse in instanta. Acum vrea regim deschis.

In cazul in care va executa pedeapsa in continuare in regim semideschis, Gigi Becali poate parasi penitenciarul pentru a munci, dar va fi in permanenta sub supravegherea unui gardian. Altminteri, daca judecatorii ii admit cererea, regimul deschis ii permite chiar sa detina un telefon mobil si va scapa de paza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali are "menajere" in penitenciar