Antena Meniu Search
x

Gigi Becali așteaptă decizia vieții lui

Gigi Becali aşteaptă decizia vieţii lui. Va fi sau nu eliberat. Iată cum, dimineaţă, Becali s-a prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Constanţa

Vezi și

Gigi Becali aşteaptă decizia vieţii lui. Va fi sau nu eliberat. Iată cum, dimineaţă, Becali s-a prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Constanţa

Le-a spus ce fapte bune a făcut şi cum l-a schimbat temniţa. Condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare, latifundiarul a făcut mai puţin de două treimi din pedeapsă. Pentru restul perioadei a fost răsplătit cu zile libere. Acasă, toată suflarea din Pipera aşteaptă să se întoarcă. Alături de el, în sala de judecată, au fost doar vărul Virgil şi un nepot. Însă, l-au încurajat şi oameni necunoscuţi care au strigat: "Gigi, liber!"

Într-un costum negru, cămaşă albă şi palton gri. Şi-a început ziua cu gândul că va fi ultima de detenţie. Şi-a fost prizonier model. Mai ales în boxa acuzaţilor.

Pentru deţinutul Becali, calendarul condamnării s-a derulat invers. Cu fiecare faptă bună şi fiecare zi de muncă s-a apropiat de libertate. E şi autor a două cărţi. Deşi procurorul a încercat să spună că nu sunt opere ştiinţifice, Becali a combătut.

În ziua marilor emoţii, vărul Virgil şi nepotul Vasile Geambazi au fost lângă el. Vizibil emoţionaţi şi ei. La fel ca oamenii simpli din Pipera, care spun că îl aşteptă acasă.

Şi preoţii din Constanţa sunt mândrii de enoriaşul-deţinut Becali. Arhiepiescopia Tomisului i-a trimis şi o scrisoare de mulţumire deţinutului Becali. Pe care el a prezentat-o drept caracterizare, în sala de judecată. Nu a fost singura recomandare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali așteaptă decizia vieții lui