Antena Meniu Search
x

Gigi Becali așteaptă eliberarea din închisoare

Gheorghe Becali joacă mâine ultima carte. În ziua 0, va afla dacă va fi sau nu eliberat definitiv şi dacă va face Paştele acasă, alături de familie. Se declara Gheorghe, iar Gigi e trecut

Vezi și

Gheorghe Becali joacă mâine ultima carte. În ziua 0, va afla dacă va fi sau nu eliberat definitiv şi dacă va face Paştele acasă, alături de familie. Se declara Gheorghe, iar Gigi e trecut

După cinci zile de permisie, Becali s-a întors la Poarta Albă liniştit şi optimist. N-a mai dus cu el vreun bagaj şi a intrat pe poarta închisorii ca-n palat. Un gardian l-a întâmpinat în prag iar altul l-a salutat bărbăteşte, de bun-venit.

Gheorghe Becali s-a întors la Poarta Albă ieri, puţin după ora 5. Era îmbrăcat lejer, cu pantofi sport, trening şi geacă. N-a mai dus cu el vreun bagaj pentru că e posibil ca mâine. să plece de tot acasă. S-a rezumat la un pachet mic şi la foaia de permisie.

Becali n-a stat de vorbă cu jurnaliştii, în poarta penitenciarului. A dat mâna prieteneşte cu un poliţist, apoi a intrat în curte, ca-n palat. Un gardian l-a întâmpinat în prag.

Ieri dimineaţă, însă, în curtea bisericii din Pipera, Becali a fost destul de vorbăreţ, după ce i s-a făcut milă de ziarişti.

Pe ploaia măruntă, latifundiarul a mărturisit că s-a lepădat de vechiul Becali. Temniţa, spune el, a fost cea mai folositoare perioadă din viaţa lui spirituală. Iar magistraţii sunt de acord. În motivarea instanţei apare, negru pe alb, că latifundiarul din Pipera s-a reabilitat în puşcărie.

Magistraţii de la Tribunalul Constanţa vor decide mâine, odată pentru totdeauna, dacă omul de afaceri întruneşte condiţiile să fie pus în libertate având în vedere că a scris două cărţi, lucrează la a treia şi a muncit la Academia lui Hagi. Procurorii au făcut recurs, însă. Ei susţin că una din lucrările lui Becali nu poate fi considerată ştiinţifică iar la locul de muncă nu şi-a îndeplinit obligaţiile.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni de închisoare, din care a executat un an şi 10 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali așteaptă eliberarea din închisoare