Antena Meniu Search
x

Becali cere sa fie eliberat pentru a rezolva situatia Stelei

Steaua ar putea fi lumina de la capatul celulei, pentru Gigi Becali. Peste zece zile, Tribunalul judeca cererea de intrerupere a pedepsei. In instanta, omul de afaceri aduce Steaua ca proba de temelie pentru eliberarea lui

Vezi și

Steaua ar putea fi lumina de la capatul celulei pentru Gigi Becali. Peste zece zile, Tribunalul judeca cererea de intrerupere a pedepsei

In instanta, omul de afaceri aduce Steaua ca proba de temelie pentru eliberarea lui. O echipa despre care finantatorul spune ca s-ar pierde daca magistratii nu-l elibereaza pentru a o salva.

In motivarea cererii, George Becali vrea mai intai sa sensibilizeze. Vorbeste despre cea mai iubita echipa, Steaua. Despre performantele ei si despre ceea ce simbolizeaza, atat pentru Romania, dar si pentru milioane de suporteri. Apoi, creeaza un tablou sumbru despre pericolul in care se afla acum echipa. 80 de contracte de imprumut si niciun alt finantator. Singurul salvator ar fi el- George Becali. Daca ii va impresiona pe judecatori, vom vedea insa saptamana viitoare.

Tot in curand trebuie sa apara si decizia UEFA. Oficialii au anuntat astazi ca imaginea sportului a fost murdarita si trebuie aplicate sanctiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Becali cere sa fie eliberat pentru a rezolva situatia Stelei