Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, cu ochii în lacrimi în prima zi de libertate

În sfârşit, Poarta Albă s-a deschis. Gigi Becali a ieşit şi a pornit glonţ spre casă.

Vezi și

 În sfârşit, Poarta Albă s-a deschis. Gigi Becali a ieşit şi a pornit glonţ spre casă. Cu Dumnezeu în suflet şi cu Rolls-ul la picioare. E cea mai scurtă zi pentru el. Are multe de făcut şi timpul nu stă în loc.

Mai întâi, şi-a îmbrăţişat fetele, soţia şi mama, apoi a mers la cimitir. Şi-a petrecut primele ore cu presa. Ca în vremurile lui de glorie. Şi-a cerut iertare, a promis, a acuzat, a vorbit despre Dumnezeu şi a plâns în hohote.

Cu Dumnezeu înainte. Şi cu Rols-ul al picioare. Aşa şi-a început Gigi Becali ziua libertăţii. La un an de când a fost arestat, a ieşit pe Poarta Albă la ora 9, iar după două ore claxona la poarta vilei din Pipera.

În casă, Becali a zăbovit cât să-şi tragă sufletul. A mers apoi, la cimitir, cu tot alaiul de jurnalişti după el. Dar celor de acasă a vrut să le facă viaţa mai uşoară. Becali a aprins o candelă la mormântul mătuşii şi a îngenuncheat, apoi, la cel al tatălui.

De mântuire a vorbit şi imediat ce a intrat pe poarta cimitirului. De mântuire şi de becalizare. Becali a făcut un anunţ. Se va lepăda de jigniri. Şi a cerut iertare. A recunoscut şi că mai aşteaptă o graţiere de la Băsescu. Una colectivă, înainte să îi expire mandatul. Sau graţierea de la un viitor preşedinte.

Înainte să dea cu subsemnatul le secţia de poliţie, unde trebuia să-şi anunţe sosirea, Gigi a citit din plângerile pe care le va trimite preşedintelui ţării, premierului, ministrului justiţiei şi directorului SRI.

Puţin înainte de prânz, a intrat cu pieptul înainte pe uşa secţiei de poliţie. A vorbit după 5 minute, când a ieşit. După turul început de dimineaţă, Gigi a promis că ziua porţilor deschise cu presa s-a încheiat. La ora 13.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, cu ochii în lacrimi în prima zi de libertate