Antena Meniu Search
x

Gigi Becali e ÎN DELIR! Nu doar Steaua îi aduce bucurii!

Febra rezultatelor de la bac nu a ocolit nici casele celebrităţilor. Gigi Becali este un tată fericit. Fiica sa, Alexandra, a trecut cu brio examenul maturităţii. Îşi doreşte să devină judecătoare dar tatăl ei ar vrea să o vadă ministru

Vezi și

Febra rezultatelor de la bac nu a ocolit nici casele celebrităţilor. Gigi Becali este un tată fericit. Fiica sa, Alexandra, a trecut cu brio examenul maturităţii. Îşi doreşte să devină judecătoare dar tatăl ei ar vrea să o vadă ministru. 

Tot pentru apărarea legii ar vrea să lupte şi Diana, fiica lui Adrian Enache. La un an după ce a fost atacată de un bărbat în casa tatălui ei, tânăra a reuşit să ia BAC-ul. A izbucnit însă în lacrimi din cauza notei la sociologie.

Alexandra Becali a terminat liceul "Ion Luca Caragiale" din Capitală între primii 25 de elevi. Gigi Becali şi-ar dori ca fiica lui mijlocie să facă o carieră strălucită şi în politică.

Tot la facultatea de Drept vrea să ajungă şi Diana Enache, tânăra care anul trecut a trăit drama vieţii după ce a fost atacată de un bărbat în casa tatălui ei.

Nota de la Bacalaureat a făcut-o să plângă însăe. Diana a contestat nota primită la sociologie, care i-a scăzut media finală la 7,76. În contestaţie şi-a pus speranţa şi cântăreţul Marcel Pavel. Fiul său, Richard, a ratat cu două sutimi nota de trecere la BAC.

O soluţie fără diploma de Bac a găsit fiul lui Nicolae Guţă. După ce a încercat doi ani la rând, fără succes, să-şi ia nota de trecere, Guţă junior s-a înscris la o postliceală care-i aduce un atestat de ghid turistic.

Fără nicio emoţie şi fără diplomă de Bac stă şi Victoraş Micula. Moştenitorul unui imperiu de milioane de euro a renunţat să mai dea examenul maturităţii după ce anul trecut a ratat în ambele sesiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali e ÎN DELIR! Nu doar Steaua îi aduce bucurii!