Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mutarea lui Gigi Becali la Jilava a fost amanata

Razboinicul luminii lupta, acum, pentru el insusi. Vrea conditii mai bune, in inchisoare. Gigi Becali a primit si numar de condamnat. Este detinutul B0177. El ramane, deocamdata, la Rahova si are un regim sub stricta supraveghere.

de Redactia Observator

la 10.06.2013 , 19:20

Numarul primit e doar pe jumatate pe placul lui Becali. Incepe cu 01, iar 1 e cifra dupa care latifundiarul a alergat toata viata. De pilda, a ales palatul aurit din bulevardul Aviatorilor, din Bucuresti, tot dupa numarul de la poarta. Evident, 1.

In inchisoare, insa, combinatia de cifre e mult mai complexa. La fel ca viata lui de detinut. Perioada de carantina s-a incheiat cu o incadrare la regim de detentie de tip semideschis, deja contestata de avocatii omului de afaceri.

E usor de inteles de ce Gigi Becali e nemultumit de regimul semideschis. In cadrul acestui tip de regim, el ar urma sa fie cazat cu mai multi detinuti si chiar daca ar putea sa se plimbe liber in interiorul penitenciarului, la orice activitate la care ar participa, ar fi supravegheat.

Vezi și

Razboinicul luminii duce acum lupte grele pentru conditii mai bune in arest. Daca ar fi incadrat la regimul deschis, Gigi Becali ar putea sa iasa, in timpul zilei, neinsotit din penitenciar pentru a merge la munca, la psiholog sau pentru a participa la activitati educative ori culturale.

Mai vrea si o pauza de trei luni de la executarea pedepsei si o contopire a condamnarilor in favoarea lui. Toate sunt cereri oficiale, in instanta, care, deocamdata, l-au salvat doar de la o mutare la penitenciarul Jilava.

O gluma veche a fostilor detinuti spune ca, daca scapi de Jilava, nimic nu te mai omoara. Oricum ar fi, Gigi Becali se anunta sef de celula. La fel ca-n 2009.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Mutarea lui Gigi Becali la Jilava a fost amanata