Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, executat silit pentru 28 de euro

Gigi Becali s-a mai trezit cu o durere de cap. Va fi executat silit pentru 28 de euro. Becali a fost prins fără rovinietă pe DN 1, acum 3 ani, şi n-a plătit nici până acum amenda.

Vezi și

 Compania naţională de autostrăzi şi drumuri naţionale l-a dat în judecată şi a avut câştig de cauză. Aşa că milionarul Becali va scoate din buzunar bani cu forţa.

Cu butoni de diamante, cu ceas de aur şi cu limuzină de sute de mii de euro la scară. Aşa arăta, în libertate, milionarul Gigi Becali. Om de afaceri pregătit să bage mereu mâna în buzunarul burduşit cu euro.

Gata au spus şi cei care l-au prins pe Becali în ofsaid pe drumurile patriei. Nu a fost penalizat pentru centură.

Afacerist în top 100, cu o avere de 49 de milioane de euro, Gigi nu s-a îndurat să scoată banii pentru rovinietă, în decembrie 2012, chiar înainte de sărbători.

N-a cumpărat. Acum, pentru 28 de euro, cât este datoria angajaţii de la Compania de autostrăzi şi drumuri naţionale au dreptul să-i ia banii lui Becali cu forţa.

Sau să-i scoată la licitaţie. Maybach-ul. Datornicul este însă Gigi. Aşa că instanţa le-a dat câştig de cauză păgubiţilor, pentru că filantropul şi creştinul Becali a uitat să plătească măcar. amenda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, executat silit pentru 28 de euro