Antena Meniu Search
x

Gigi Becali s-a răzgândit! Dacă nu poate pleca în Germania, s-ar opera şi în România

Becali a tunat şi-a fulgerat în închisoare! Spune că se tot loveşte de un zid - zidul justiţiei care-i respinge orice solicitare de eliberare. Când s-a mai liniştit, latifundiarul şi-a făcut însă un plan de rezervă.

Vezi și

Dacă nici la recurs nu va fi lăsat să facă operaţia pentru hernie de disc în Germania, acceptă să se lase şi pe mâinile medicilor români. Îşi va alege însă un spital cu pretenţii.

Războnicul Luminii e războinic şi după gratii. Nu renunţă! Anunţă că se va ruga la Dumnezeu ca magistraţii care-i judecă recursul să îi dea voie să se opereze în Germania. Ca un om liber!

După o zi de meditiaţie, latifundiarul s-a întors la gânduri mai bune. Dacă tot nu va primi o pauză de trei luni, de la executarea pedepsei, are şi un plan B. Ar putea alege spitalul Elias, Floreasca, Bagdasar-Arseni, Militar sau Universitar. Spitale mari cu istorie în astfel de operaţii. Doar că şi acolo va fi păzit de gardieni.

Până la operaţie, Becali e pacient la cabinetul medical de la secţia Valu lui Traian. Pentru că are probleme şi cu stomacul, a trecut la un regim alimentar dietetic

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali s-a răzgândit! Dacă nu poate pleca în Germania, s-ar opera şi în România