Antena Meniu Search
x

Gigi Becali vrea să sufere în tăcere!

Gigi Becali anunţă că vrea să sufere în tăcere! În Postul Paştelui, dă presei dezlegare să vorbească doar despre războiele lui din instanţă. A închis poarta palatului şi nu mai vrea să se discute la televizor despre familia sa.

Vezi și

 Şi-a trimis avocata să ocupe jilţul aurit şi să facă public un ultimatum. Şi, printre rânduri, să spun că puţină linişte l-ar ajuta să câştige procese şi, poate, graţierea.

Dar acum, latifundiarul vrea să ţină suferinţa lui la secret. În scrisoarea către ţară, cere public prudenţă şi discreţie. Avocata a dat citire comunicatului semnat de Becali la palat. Din jilţul aurit. Anunţul furtunos e însoţit şi de avertizări! 

"Orice referire la viaţa mea personală şi a familiei mele o voi considera ca abuzivă şi voi apela la protecţia legală", spune, din spatele gratiilor, războinicul luminii.

Dorinţa lui are la bază motive emoţionale. Chiar dacă e arestat, Becali vrea să-şi protezeje familia.

În epistola sa, vorbeşte şi despre durerea unui tată arestat. "Copiii mei sunt dispuşi dispreţului colectivului de copii cu care învaţă, din cauza mediatizării excesive a vieţii noastre de familie", mai scrie Becali.

Îl deranjează dezbaterile din emisiuni. Acum. Pentru că înainte de noul său statut, îi plăcea să fie prezent la televizor.

Nu-l deranja camera de filmat nici când se ruga. În palat, pe muntele Athos sau când îşi lua binecuvântarea de la preot. Înainte de a divorţa definitiv de viaţa publică, Becali şi-a lansat o ultimă durere. Din viaţa intimă a unui deţinut.

Susţine că are dreptul la o lună de libertate. Şi pentru asta mai deschide o bătălie în instanţă. Cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Despre care se va mai auzi. Pentru că Becali a dat presei dezlegare pentru a difuza informaţii doar din războiale sale cu justiţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali vrea să sufere în tăcere!