Antena Meniu Search
x

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei a amintit bucureștenilor de cele mai bune glume dezvoltate pe seama acestui subiect (Video)

Poate că evenimentul de azi, inaugurarea metroului din Drumul Taberei, nu ar fi fost atât de interesant dacă nu s-ar fi făcut şi haz de necaz în ultimii nouă ani. De la inaugurarea magistralei 5 au lipsit artificiile, dar le-au ţinut loc glumele internauţilor. 

de Redactia Observator

la 15.09.2020, 23:18

Vezi și
  • Lucrările pentru metroul din Drumul Taberei au durat aproape nouă ani.

Un român din Drumul Taberei și-a botezat câinele "Metrou" și acum se plimbă cu Metrou în fiecare seară. 

Aşa ar începe legenda magistralei 5. "Metrou" a făcut multe drumuri la ceas de seară în cei nouă ani de când autorităţile se chinuie să scoată la plimbare adevăratul metrou. 

Aproape 3.300 de zile au trecut de la semnarea primelor hârtii pentru unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură post decembristă. 

Timp suficient pentru ca 16 miniştri ai Transporturilor să promită, iar 200 de mii locuitori din Drumul Taberei să nu creadă şi să facă haz de necaz: "Locuitorii din Drumul Taberei merg la vrăjitoare ca să le ghicească când vor avea metrou". 

Probabil nici ele nu au putut citi minţile miniştrilor pentru afla termenul exact. Aşa că, bucureştenii s-au resemnat şi au ajuns la o concluzie: "România ar putea găzdui refugiaţii în tunelurile de metrou din Drumul Taberei, pentru că oricum nu va circula niciodată metroul pe-acolo".

Cu acelaşi umor la purtător, au continuat să spere: "Director de șantier tentat să zidească pe cineva în subteran, pentru a finaliza lucrările la Magistrala de Metrou Drumul Taberei".

Până la urmă, nu a mai fost nevoie de meşterul Manole, iar rugile locuitorilor din zonă au fost ascultate. 15 septembrie a devenit ziua în care Drumul Taberei s-a unit cu Bucureştiul: "Din 15 septembrie se deschide metroul Drumul Taberei. Pentru siguranta călătorilor, pentru o perioadă, trenurile de metrou vor circula doar online".

Că doar e pandemie şi ne-am obişnuit cu toţii să funcţionăm în online. În încheiere, într-o notă puţin mai serioasă, vă spunem că Transfăgărăşanul, Tunelul Canalul Mânecii sau Empire State Building au fost construite în mai puţin timp decât magistrala 5. 

Când în Drumul Taberei se dădea, intens, cu bormaşina în subteran, în lume se întâmplau lucruri interesante. Spre exemplu, Rover-ul Curiosity și-a început misiunea pe Marte, a fost obținută prima imagine a unei găuri negre, iar misiunea Kepler a luat sfârșit după mai bine de nouă ani de la lansare. 

În plus, au fost lansate cinci filme Star Wars şi toate sezoanele din Game of Thrones. 

După nouă ani, saga magistralei 5 se încheie, iar metroul poate deveni chiar obicetiv turistic: "Dragi turişti din Ardeal, acesta este metroul din Drumul Taberei, construit între 2011 şi 2020. - No, binie, dar care-o fo graba?".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Inaugurarea metroului din Drumul Taberei a amintit bucureștenilor de cele mai bune glume dezvoltate pe seama acestui subiect (Video)