Antena Meniu Search
x

Gorj: Liceu desființat prin hotărârea Consiliului Local. Aleșii din comuna Fărcășești

Cu numai câteva luni înainte de BAC zeci de elevi dintr-o localitate din Gorj trebuie să-şi caute alt liceu. Consiliul local a desfiinţat liceul în care învaţă pentru că. n-ar avea destui elevi. Asta deşi zi de zi peste patru sute de tineri îi trec pragul.

Vezi și

 Cu numai câteva luni înainte de BAC zeci de elevi dintr-o localitate din Gorj trebuie să-şi caute alt liceu. Consiliul local a desfiinţat liceul în care învaţă pentru că n-ar avea destui elevi. Asta deşi zi de zi peste patru sute de tineri îi trec pragul.

Primarul din Fărcăşeşti vrea să pună lacătul pe singurul liceu din localitate.

Liceul Roşia Jiu a fost desfiinţat în luna decembrie printr.o hotărâre de consiliu local, fără să existe un aviz al ministerului educaţiei cum cere legea.

O decizie care i-a înfuriat pe inspectorii şcolari, pe profesori, pe elevi şi pe părinţii acestora. Copiii se gândesc cu groază că ar putea fi obligaţi să se mute în alt liceu când mai sunt doar câteva luni până la bac.

Războiul dintre dascăşi şi primărie s-a mutat acum în instanţă. Dacă judecătorii nu vor anula decizia consiliului localnicii sunt hotărâţi să protesteze în faţa primăriei. Spun că nu-şi permit să-şi trimită copiii la şcoală în alte localităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gorj: Liceu desființat prin hotărârea Consiliului Local. Aleșii din comuna Fărcășești