Antena Meniu Search
x

Gospodării INUNDATE în Mehedinți! Trafic rutier și feroviar restricționat

Peste 60 de gospodării din mai multe localităţi din Mehedinţi au fost inundate, duminică dimineaţă, iar circulaţia rutieră este restrictionaţă pe DN 67.

Peste 60 de gospodării din mai multe localităţi din Mehedinţi au fost inundate, duminică dimineaţă, iar circulaţia rutieră este restrictionaţă pe DN 67. Traficul feroviar între Drobeta Turnu Severin şi Strehaia este de asemenea afectat.

Duminică dimineaţă în localitatea Malovăţ traficul rutier pe DN67 se desfăşoară cu restricţii între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, după ce un pasaj peste calea ferată din localitatea Halânga a fost inundat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, cauza inundației este canalizarea care nu a făcut faţă precipitaţiilor abundent. Două benzi ale sensului de mers Drobeta Turnu Severin - Motru sunt acoperite de apă.

În Mehedinţi nu se circulă pe drumul judeţean 606 B, între localităţile Poroina Mare - Stigniţa, acesta fiind inundat pe o distanţă de 50 de metri, iar traficul feroviar este întrerupt pe magistrala 900, între Drobeta-Turnu Severin şi Strehaia, deoarece între staţiile Igiroasa şi Prunişor calea ferată a fost acoperită de apă.

Cea mai gravă situaţie în judeţul Mehedinţi este în localitatea Gvardeniţa, unde râul Desnăţui a ieşit din matcă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a inundat 50 de gospodării.

Judeţele Mehedinţi, Gorj şi Caraş-Severin se află, duminică, între orele 01.00 şi 11.00, sub avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gospodării INUNDATE în Mehedinți! Trafic rutier și feroviar restricționat