Antena Meniu Search
x

Video Grădiniță regală, inaugurată într-o localitate din judeţul Arad

Eveniment emoţionant, cu ecou regal, în Arad! O grădiniţă a fost inaugurată în comuna Săvârşin, dar nu oricum. La deschidere au fost prezenţi şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, şi Alteţa Sa Regală, Principele Radu. Instituţia va purta numele Reginei Mamă, Elena, despre care localnicii au numai cuvinte de laudă.

de Daciana Cordoş

la 27.02.2021, 09:44

Vezi și
  • Grădiniţa regală a fost inaugurată în prezenţa unor figuri marcante ale Casei Regale.
  • Inaugurarea grădiniţei regale, amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

A fost celebrată deschiderea grădiniţei "Regina Mamă Elena", din comuna Săvârşin. Bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât la eveniment au fost prezenţi şi membri ai Casei Regale.

Ana Maria Popa, reprezentant asociaţie voluntari: Suntem foarte, foarte încântaţi de tot ce a ieşit aici. A fost o muncă de aproape o lună, împreună cu voluntarii. Am fost primiţi cu foarte multă căldură în comunitatea de aici.

Emoţiile ai copleşit-o chiar şi pe Majestatea Sa Margareta. Este recunoscătoare pentru munca voluntarilor şi fericită că, în comuna de suflet a Reginei Mamă, Elena, o grădiniţă îi poartă numele.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române: Este o mare mândrie şi, în plus, înseamnă tot ce a făcut Regina Mamă Elena, care i-a adorat pe săvârşini continuă. Este ceva absolut minunat, este în spiritul Reginei.

Cât despre Regina Mamă, Majestatea Sa Margareta povesteşte că avea o relaţie specială cu săvârşinii. În special... cu cei mici!

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române: A fost mereu aici, foarte des, şi a avut tot felul de activităţi cu copiii.

72 de copii învaţă la grădiniţa regală din Arad

Cei mai în vârstă localnici își amintesc încă de întâlnirile cu Regina Mamă, când copiii erau întâmpinaţi cu daruri.

Grădiniţa a fost ridicată din fonduri europene şi este gata chiar de anul trecut, doar că pandemia nu a permis desfăşurarea normală a programului. Acum, cei 72 de copii din Săvârşin sunt gata să ajungă în băncile noii instituţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Grădiniță regală, inaugurată într-o localitate din judeţul Arad