Antena Meniu Search
x
LIVE

Liviu Dragnea a pregătit grătarul la sediul PSD, aşa cum a promis pe Facebook

A fost festin cu mici şi bere la sediul PSD. Liviu Dragnea şi taximetristul din Galaţi care l-a provocat pe Facebook şi-au onorat pariul. Liderul social democrat s-a ţinut de cuvânt şi a dat o masă cu mici, iar pierzătorul a venit cu naveta de bere.

la 07.05.2018, 20:55
Vezi și

A fost festin cu mici şi bere la sediul PSD. Liviu Dragnea şi taximetristul din Galaţi care l-a provocat pe Facebook şi-au onorat pariul. Liderul social democrat s-a ţinut de cuvânt şi a dat o masă cu mici, iar pierzătorul a venit cu naveta de bere. Bărbatul a refuzat însă să mănânce pentru că, spune el, nu e un simpatizant al partidului.

Micii fost pregătiţi special pentru un taximetrist din Galaţi. L-a provocat pe Liviu Dragnea să demonstreze că el, personal, este autorul postărilor care apar pe contul de Facebook ce îi poartă numele. 

Cum pariul a fost pierdut, gălăţeanul s-a ţinut de cuvânt şi a venit la Bucureşti cu naveta de bere promisă, chiar dacă spune că nu este simpatizant PSD. S-a aşezat la masă, însă fără nicio intenţie să mănănce. 

Bogdan Lungu, taximetristul din Galaţi: "Micii imi plac, ii mananc, dar nu ii vreau de la dumnealui. Pariul a fost pe bere. Am zis ca e un cont Liviu Dragnea si ca e alticineva care se ocupa, el ignora tot ce se scrie pe acolo."

Gazda şi-a făcut apariţia la scurt timp. Relaxat, fără sacou şi cravată, Dragnea şi-a salutat musafirul şi a încercat sî îl convingă să mănânce. Cum gălăţeanul l-a refuzat, şeful PSD a împărţit mici jurnaliştilor. 

Dragnea şi invitatul său au discutat câteva minute. Gălăţeanul nu s-a sfiit să îl provoace pe Dragnea la un nou pariu. 

"Până în 2020, facem pariu pe o navetă de bere că dumneavoastră nu faceţi mai mult de 150 de kilometri de autostradă, pe care să circul eu cu maşina", l-a provocat acesta pe Dragnea.

În tot acest timp, câţiva curioşi s-au strâns în faţa sediului PSD. 

Câţiva protestatari şi-au făcut şi ei apariţia. Unul chiar s-a urcat pe gardul PSD, însă a fost repede coborât de forţele de ordine. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Liviu Dragnea a pregătit grătarul la sediul PSD, aşa cum a promis pe Facebook