Antena Meniu Search
x

Grătarele şi manelele, interzise în Timişoara

Mititeii pe grătar şi petrecerile cu manele în spaţii publice au fost interzise la Timişoara. Este cel mai nou ordin dat de primarul oraşului care s-a supărat că a primit o dedicaţie pe scena unui târg de produse tradiţionale.

De Redactia Observator la 27.11.2019, 21:08
Vezi și

Mititeii pe grătar şi petrecerile cu manele în spaţii publice au fost interzise la Timişoara. Este cel mai nou ordin dat de primarul oraşului care s-a supărat că a primit o dedicaţie pe scena unui târg de produse tradiţionale. Mai mult, primarul a stabilit şi sancţiuni dure pentru cei care nu respectă noile reguli. Nu e însă clar cum pot fi aplicate. Preventiv, comercianţii care au venti azi la târg au adus micii gata prăjiţi de acasă, de teamă să nu fie amendaţi.

Mulţumirile făcute cu patos, pe ritm de manele, îi sunt adresate lui Nicolae Robu. S-a întâmplat acum două zile la un târg de produse tradiţionale. Edilul nu a fost, însă, impresionat. Ba chiar a interzis total manelele în spaţiile publice. 

Nicolae Robu, primarul Timişoarei: Mi se pare disgraţios. Vezi acele dedicaţii, cu bani aruncaţi şi aşa mai departe. Nu cred că este normal să fie obligaţi toţi timişorenii şi oaspeţii Timişoarei să asiste la aceste spectacole disgraţioase. Asta stă la baza hotărârii mele

Primarul a pus piciorul în prag şi în ceea ce priveşte fumul făcut de grătare "în intensităţi deranjante", după cum scrie în nota internă.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei: Trebuie să acţionăm şi după bunul simţ. Nu totul trebuie măsurat şi cuantificat. Şi eu sper ca toţi comercianţii să înţeleagă spiritul acestei note interne şi să nu fie nevoie să intervină poliţia

În urmă cu doar câteva zile, pe acest grătar sfârâia carnea, iar fumul dens învăluia întreaga piaţă. Iar aici erau oameni la coadă dornici să cumpere.

Acum, comercianţii se plâng că "ne pierdem clienţii. Când aud că sunt pe plită, pleacă. Cine mai mănâncă aşa?".

Poliţiştii locali se vor asigura că nota primarului e respectată. Vor decide în ce gen se încadrează muzica ce răsună pe străzile din oraş şi vor aprecia şi cât de gros este fumul grătarelor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Grătarele şi manelele, interzise în Timişoara