Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grav accident de circulaţie în Neamţ! O şoferiţă a intrat cu maşina într-un TIR

Doi soţi din Bucureşti au văzut moartea cu ochii chiar după o vizită la Mănăstirea Neamţului. Femeia a ajuns cu maşina sub roţile unui TIR. Rănită grav, dar stabilă, ea a fost dusă de urgenţă la spital

de Redactia Observator

la 22.09.2015 , 13:27

Doi soţi din Bucureşti au văzut moartea cu ochii chiar după o vizită la Mănăstirea Neamţului. Femeia a ajuns cu maşina sub roţile unui TIR. Rănită grav, dar stabilă, ea a fost dusă de urgenţă la spital. 

După ce i-au acordat primul ajutor, medicii au urcat victima pe targă şi au plecat de urgenţă cu ambulanţa spre spital. Femeia a intrat cu maşina într-un TIR. Accidentul s-a aseară, la ieşirea de pe drumul spre Mănăstirea Neamţului. Victima împreună cu prietenii ei tocmai vizitaseră lăcaşul de cult. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a transformat într-un maldăr de fiare, iar femeia a rămas captivă. A fost scoasă de pompierii de la descarcerare.

Persoana a fost scoasă cu semnele vitale bune având diferite răni la membrele superioare, inferioare, astea urmeaza sa le constate medicii.

Vezi și

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Femeia va mai rămâne internată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Grav accident de circulaţie în Neamţ! O şoferiţă a intrat cu maşina într-un TIR