Antena Meniu Search
x

Gravidă ajutată în trafic de un polițist să ajungă la maternitate. ”Aveam toate șansele să nasc în mașină” (Video)

O gravidă care a fost ajutată de un polițist de la Rutieră să ajungă în timp util la maternitate, unde a dat naștere unui băiețel, i-a mulțumit agentului pentru intervenția inedită.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.10.2020, 16:27

Gravidă ajutată în trafic de un polițist să ajungă la maternitate
Gravidă ajutată în trafic de un polițist să ajungă la maternitate - Facebook/Cristina Sandu
  • Cristina a fost ajutată de un polițist de la Rutieră să ajungă la o maternitate din București.
  • Agentul care i-a escortat prin traficul din Capitală este la a șaptea intervenție de acest fel, în 23 de ani de carieră.

”Nu îi cunosc numele, l-am "acostat" din mers, dar îi mulțumesc din suflet pentru viteza cu care ne-a dus ieri din Chitila până la Spital. Dacă nu era dumnealui, aveam toate șansele să nasc în mașină. Felicitări domnule politist și mulțumesc, sunteți una din excepțiile de la regulă!”, a scris tânăra mămică pe Facebook, unde a postat o filmare făcută în mașină, în drum spre spital.

Important de precizat este că polițistul e la a șaptea intervenție de acest fel în 23 de ani la Rutieră.

”Mulțumim pentru inedita intervenție, Marius! (De altfel, a 7-a de acest gen în 23 de ani de când este polițist la rutieră). În mod cert ești un exemplu și o inspirație. P.S. Felicitări proaspetei mămici!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gravidă ajutată în trafic de un polițist să ajungă la maternitate. ”Aveam toate șansele să nasc în mașină” (Video)