Antena Meniu Search
x

Brad împodobit, în gropile de pe DN41, în Călărăși. Oamenii sunt disperați că nimeni nu repară șoseaua și trag un semnal de alarmă (Video)

Disperați că nimeni nu repară gropile de pe DN41, între localitățile Chirnogi și Oltenita, în județul Călărași, oamenii au pus un brad împodobit într-o groapă, chiar în mijlocul drumului.

Brad impodobit, instalat in gropile pe de DN41, in Calarasi

Disperați că nimeni nu repară gropile de pe DN41, între localitățile Chirnogi și Oltenița, în județul Călărași, oamenii au pus un brad împodobit într-o groapă, chiar în mijlocul drumului.

Locuitori din zonă au filmat sutele de gropi de pe DN41 și trag un semnal de alarmă privind securitatea participanților la trafic.

Oamenii se plâng că mașinile lor sunt distruse și că sunt nevoiți să schimbe cauciucurile și să facă reparații la mașini din cauza numeroaselor gropi.

Într-o filmare trimisă de un utilizator, se poate observa cum mai mulți șoferi au oprit mașinile pe marginea drumului, după ce li s-au spart cauciucurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Brad împodobit, în gropile de pe DN41, în Călărăși. Oamenii sunt disperați că nimeni nu repară șoseaua și trag un semnal de alarmă (Video)