Antena Meniu Search
x

De Halloween, românii au profitat pentru a da frâu liber imaginaţiei şi distracţiei

Şi turiştii veniţi să petreacă la noi au avut parte de senzaţii unice. La Castelul Bran, costumele au fost parcă din filmele de groază. Iar în Bistriţa-Năsăud, la Castelul lui Dracula, oaspeţii au fost serviţi cu băutura preferată a celebrului vampir, un elixir al tinereţii veşnice.

Vezi și

Şi turiştii veniţi să petreacă la noi au avut parte de senzaţii unice. La Castelul Bran, costumele au fost parcă din filmele de groază. Iar în Bistriţa-Năsăud, la Castelul lui Dracula, oaspeţii au fost serviţi cu băutura preferată a celebrului vampir, un elixir al tinereţii veşnice. Şi în Capitală, cluburile şi pub-urile au fost pline până la refuz de petrecăreţi. Iar restaurantele au pregătit mâncăruri gustoase, dar fioroase. 

După lăsarea întunericului, Castelul Bran a devenit tărâmul creaturilor înspăimântătoare. Zeci de turişti, veniţi din toate colţurile lumii, şi-au etalat costumele şi s-au distrat pe cinste. Turiştii au umplut şi Castelul lui Dracula din Bistriţa-Năsăud. 

Costumele şi machiajul, inspirate din filmele de groază, au făcut senzaţie. Nu au lipsit nici măştile. Şi cluburile din Capitală au fost luate cu asalt de petrecăreţi, unde, machiajul a făcut diferenţa.

În restaurante, bucătarii au gătit preparate speciale pentru petrecerea de Halloween. Oaspeţii au avut de ales între cinci feluri de mâncare, cu texturi diferite şi culori stridente. 

Dechizaţi în vrăjitoare sau alte personaje de poveste, şi copiii s-au bucurat de momente inedite, iar la un cabinet stomatologic din Capitală, dovlecii au purtat aparat dentar, în timp ce pânze de paianjen făcute din material textil au îmbrăcat încăperea. Două zile a durat decorarea cabinetului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De Halloween, românii au profitat pentru a da frâu liber imaginaţiei şi distracţiei