Antena Meniu Search
x

Harta FRICII în București. Care sunt CELE MAI PERICULOASE zone ale Capitalei!

Un studiu foarte interesant ne oferă o altfel de imagine asupra capitalei. Potrivit chestionarului, cele mai nesigure zone din București sunt Rahova și Ferentari

Un studiu foarte interesant ne oferă o altfel de imagine asupra capitalei. Potrivit chestionarului, cele mai nesigure zone din București sunt Rahova și Ferentari. 

Informația a apărut pe mentalgeo.wordpress.com și este realizată pe baza unui studiu realizat pe un număr important de oameni.

În mare există câte trei areale de manifestare atât pentru siguranță cât și pentru periculozitate. Zonele „bune” sunt: Primăverii – Floreasca – Herăstrău – Aviației – Băneasa în partea de nord cu prelungire spre vest în 1 Mai; Cotroceni cu prelungire spre vest mai estompată în Drumul Taberei și Tineretului – Titan în partea central-estică.

Zonele periculoase sunt de asemenea grupate în trei areale: Rahova – Ferentari, de departe cea mai periculoasă zonă percepută, la care se adaugă Ghencea spre nord; Colentina – Baicului – Pantelimon în nord-est și Giulești – Giulești-Sârbi – Străulești în nord-vest. Cartierele Berceni, Vitan sau Militari se găsesc într-o zonă neutră de siguranță.

Zonele colorate cu roșu sunt cele mai nesigure, în timp ce segmentele colorate cu verde sunt cele mai sigure din București.

Iată AICI MATERIALUL COMPLET

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Harta FRICII în București. Care sunt CELE MAI PERICULOASE zone ale Capitalei!