Antena Meniu Search
x

Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou

Helmuth Duckadam are din nou probleme de sanatate. El a fost internat in spital pentru analize. Medicii nu exclud insa varianta ca fosta glorie a Stelei sa ajunga iar la o interventie chirurgicala

Vezi și

Helmuth Duckadam a venit la Spitalul de Urgenta Floreasca, la sfarsitul saptamanii, acuzand durere in piept si tulburare de ritm cardiac. “Nu se simtea prea bine. Simtea la inima sistole, avea pulsul slab. I-a spus domnul doctor sa vina sa-si faca niste analize sa vada care e situatia”, a spus Alexandra Duckadam, sotia fostului portar.

Medicul Serban Bradisteanu spune ca deocamdata se vor face niste investigatii medicale. “A fost internat pentru niste tulburari de ritm. I se vor face mai multe investigatii.Vedem ce se poate face pentru corpul dansului”, a declarat medicul Serban Bradisteanu.

Helmuth Duckadam a fost operat pe 25 septembrie anul trecut tot la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru eliminarea cheagurilor de sange de pe artera bratului drept. El a fost atunci diagnosticat cu insuficienta arteriala acuta si a fost operat la brat de o echipa condusa tot de medicul Serban Bradisteanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou