Antena Meniu Search
x

Helmuth Duckadam, departe de familie de Paște

De Paşti, starea de sănătate l-a ţinut departe de familie pe Helmuth Duckadam. Dependent de medicamente şi de un stil de viaţă extrem de riguros după ce a suferit mai multe operaţii, fostul portar al Stelei a stat singur în aceste zile.

Vezi și

 Durerile şi celelalte probleme îi răpesc multe dintre bucuriile pe care ar vrea să le trăiască alături de soţie şi fiica cea mică. Iar acum, mai mult ca oricând ar fi vrut să fie alături de familia lui. Mai ales pentru fetiţa de şase ani pe care o iubeşte ca pe ochii din cap.

Soţia şi fetiţa au plecat singure la Bihor la bunici. S-a mulţumit să le privească în pozele care îi umplu casa. Ar fi mers cu ele dar e un drum prea lung, mai ales după câte a pătimit cu sănătatea.

În ultimii ani, Helmuth Duckadam a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, iar fără medicamente nu se descurcă. Medicii i-au refăcut, practic, tot circuitul care duce sângele la inimă.

Singur acasă în zilele de Paşte, s-a gândit şi la patronul Gigi Becali, închis la Poarta Albă. Boala nu-l lasă însă pe eroul de la Sevilla să-şi alinte copila cum ar fi vrut. Fiica cea mică a lui Duckadam îi ştie însă calităţile. A aflat de ce lângă fotografiile cu ea, sunt atâtea cu Steaua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Helmuth Duckadam, departe de familie de Paște