Antena Meniu Search
x

Hingherii şi iubitorii de animale, bătaie în Capitală

De câteva nopţi încoace, Capitala s-a transformat într-o junglă în care hingherii şi iubitorii de animale au ajuns să se lupte ca fiarele

Vezi și

De câteva nopţi încoace, Capitala s-a transformat într-o junglă în care hingherii şi iubitorii de animale au ajuns să se lupte ca fiarele

Încăierarea, extrem de violentă, a avut loc în stradă. Şeful hingherilor a sărit cu pumnul, în clipa în care a fost scuipat. În secunda următoare, iubitorii de animale au tăbărât pe el. Doar poliţiştii au reuşit să-l scoată din mâinile lor.

Scena s-a petrecut în apropierea Primăriei Capitalei. Iubitorii de animale au urmărit dubele hingherilor prin tot oraşul. La un moment dat, unul dintre ei ar fi intrat cu maşina în maşina şefului Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Reprezentanţii ONG-urilor susţin că, de fapt, şeful ASPA a intrat cu maşina în ei. Cert este că, de la ameninţări, s-a ajuns rapid la pumni şi picioare. După incident, Răzvan Băncescu şi câţiva iubitori de animale au dat declaraţii la secţia 20 de poliţie. Pentru ca lucrurile să nu scape, din nou, de sub control, barbatul a fost escortat acasă de două echipaje ale poliţiei locale.

Şeful hingherilor s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La rândul său, acesta a făcut plângere pentru agresiune. Nu e prima dată când au loc astfel de incidente. Şi săptămâna trecută, iubitorii de animale au blocat dubele hingherilor veniţi să ridice de pe străzile capitalei câinii fără stăpân.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Hingherii şi iubitorii de animale, bătaie în Capitală