Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 august 2018. Despărțire dureroasă, bani și o persoană diabolică

Horoscop 22 august. Va fi o zi cu emoții intense pentru mai multe zodii. Unii decid să renunțe la o dragoste care le-a adus numai suferință, în timp ce alții câștigă bani deși urmăreau cu totul altceva.

Horoscop 22 august 2018
Horoscop 22 august 2018. Despărțire dureroasă, bani și o persoană diabolică - Observator

Horoscop 22 august. Va fi o zi cu emoții intense pentru mai multe zodii. Unii decid să renunțe la o dragoste care le-a adus numai suferință, în timp ce alții câștigă bani deși urmăreau alte scopuri.

E timpul pentru un proces de introspecție, în care trebuie analizate toate aspectele vieții, pentru a lua decizii acolo unde lucrurile nu merg. Pentru cei curajoși e o perioadă care le deschide calea către maturizarea emoțională, chiar dacă asta vine la pachet cu emoții copleșitoare și decizii care păreau imposibile în urmă cu puțin timp.

Horoscop 22 august 2018 Berbec

Uneori, când faci prea mult bine altora îți faci rău ție. Este și cazul berbecilor, care astăzi își vor petrece toată ziua ajutând rude, prieteni și colegi, cu probleme dintre cele mai diverse. Tot acest efort își pune amprenta asupra acestor nativi, iar o întâlnire care le-ar fi putut schimba viața, cu o persoana foarte atrăgătoare, îi va lăsa fără niciun strop de energie. Exact atunci când au cea mai multă nevoie de ea. Din fericire vor lăsa o impresie bună, deși sunt cu mult sub potențial.

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 22 august 2018 Taur

Problemele de zi cu zi și lipsa organizării, din ultima perioadă, își pun amprenta asupra Taurilor. Par a fi fără direcție și fără un scop clar, iar asta îi face apatici și lipsiți de entuziasm. Norocul lor este că vor întâlni o persoană înțeleaptă, cu o mare experiență de viață, care le va împărtăși câteva secrete care pot pune o persoană din nou pe drumul către fericire. E o plăcere să asculte acest adevărat prieten, dezinteresat, care nu vrea decât să îi ajute. După o conversație intensă vor realiza multe lucruri despre viață și sensul perioadei prin care trec.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 22 august 2018 Gemeni

Gemenii vor avea parte, astăzi, de o întâlnire neobişnuită care îi va bulversa, dar îi va face să creadă din nou în... destin. Veţi întâlni persoane care gândesc exact ca voi. Iar acest lucru vă va da cu totul peste cap şi vă va face să vă puneţi întrebarea: mă uit în oglindă? Această întâlnire rară este un cadou oferit de destin şi veţi înţelege pe deplin totul. Pentru a păstra această relaţie cu noua persoană din viaţa voastră, veţi da totul, ceea ce până acum nu obişnuiaţi să faceţi.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 22 august 2018 Rac

Racii decid să atingă culmile succesului. Şi nu se vor ghideze după propriul interes, nici după dorința de a obține un salariu mai mare sau de a-i eclipsa pe colegii la locul de muncă, ci îşi vor canaliza tot efortul pentru a-şi dovedi lor că sunt capabili de mai mult. Obiectivul va fi îndeplinit fără doar şi poate şi va atrage după sine şi ceva bonusuri din partea şefilor. Se pot aştepta chiar la mărirea de salariu la care nici nu au visat. 

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 22 august 2018 Leu

Leii vor fi nevoiţi să se feresc de schmbări radicale în următoarea perioadă, căci zilele ce vin vor fi doar un deja-vu al celor ce abia au trecut. Prietenii îi vor scoate din rutină, mai spre seară. Veți schimba complimente și vă veţi mărturisi sentimentelor voastre faţă de oamenii cu care petreceţi cea mai mare parte a zilei, fără a vă măsura cuvintele. Atenţie, însă! Greşelile nu se pot repara de pe o zi pe alta.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 22 august 2018 Fecioară

Fecioarele nu vor lua decizii în afaceri. Nu doresc să dea de probleme, observând că partenerii sunt extrem de leneși. Vor trece cu vederea un astfel de comportament, dat fiind faptul că este posibil să decidă destinul unora dintre ei. Aşadar, chiar dacă vor părea firi gânditoare, Fecioarele vor ascunde sub calmul pe care îl afişează o atenţie deosebită la detalii, fiind nişte fini observatori.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 22 august 2018 Balanță

Destinul Balanţelor se schimbă în 22 august. Nativii acestei zodii îndrăznesc să schimbe lucruri în viaţa lor, pe care aţi refuzat să le schimbaţi în trecut din diferite motive. Astăzi, Balanţele se despart de partenerii de viaţă, de relaţia care le-au obosit atât de mult. Asta vă va ajuta să luaţi mai uşor o decizie privind o eventuală mutare din oraş sau chiar din ţară. 

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018

Horoscop 22 august 2018 Scorpion

Scorpionii vor înfrunta astăzi o persoană despotică, diabolică. Vor refuza să se transforme în sclavi ascultători. O lecţie de voinţă incredibilă. Ziua va continua pe un trend pozitiv, iar seara nu vor înceta să zâmbească. Sunt lucruri în viață care trebuie depășite, chiar dacă provoacă traume. Alta cale nu există.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 22 august 2018 Săgetător

Nativii Săgetător caută astăzi complimente de la prieteni şi partenerul de viaţă. Unul dintre ei va răbufni, însă, şi le va spune Săgetătorilor că sunt egoişti, că se gândesc numai la ei şi nu au timp pentru soarta celor dragi. E timpul ca aceşti nativi să corecteze aceste greşeli. Dacă ignoră acest sfat şi continuă să fie egoişti, rândurile prietenilor se va subţia considerabil. Şi, cel mai rău, Săgetătorii riscă să fie părăsiţi de persoana iubită.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 22 august 2018 Capricorn

E mijloc de săptămână, dar Capricornii cred că este momentul să îşi facă ordine în propria viaţă. Ei simt că este nevoie de un nou început, aşa că un restart ar fi binevenit: acolo unde situaţia e mai complicată, mai bine luaţi lucrurile de la început. Vă va fi mai simplu! Iar dacă acest nou început se referă şi la o nouă relaţie, puteţi încerca să vă găsiţi jumătatea pe Internet. Niciodată nu ştii de unde sare norocul, spune horoscopul!

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 22 august 2018 Vărsător

În această zi, Vărsătorii vor învăţa lucruri noi. Poate veţi merge la un curs ori poate veţi lua lecţii de la o persoană sau un coleg cu multă experienţă într-un domeniu în care vreţi neapărat să vă specializaţi. Veţi retrăi oarecum cu nostalgie momentele când eraţi în băncile şcolii şi vă veţi bucura de emoţiile pe care le simţiţi când veţi învăţa ceva nou. Toată această experienţă vă va fi extrem de folositoare, mai ales că, în plus, veţi avea ocazia să vă faceţi şi noi cunoştinţe, oameni interesanţi, de a căror companie vă veţi bucura nespus.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 22 august 2018 Peşti

Peştii au nevoie de puţină încurajare, poate o vorbă bună sau un compliment spus la momentul oportun le-ar putea fi de mare ajutor. Se pare că trec printr-o perioadă mai dificilă, în care dau semne că şi-au pierdut încrederea de sine. Pentru nativii din Peşti e foarte important astfel ca să ştie că cei din jur încă îi admiră şi îi respectă şi că nu au motive să fie îngrijoraţi. În acest sens, miercuri va fi o zi cu noroc: o persoană de sex opus vă va ajuta să vă recâştigaţi încrederea. Vă va acorda fix atenţia de care aveţi nevoie pentru a vă risipi orice îndoială în propriile voastre forţe.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Horoscop 22 august 2018. Despărțire dureroasă, bani și o persoană diabolică