Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 01/03/2016. Venirea primăverii le aduce surprize plăcute săgetătorilor

Pentru săgetători se apropie o dată destul de importantă ce trebuie sărbătorită. Aşa că astăzi ar putea plănui o mică escapadă romantică.

Vezi și

Berbecii au timp să-şi rezolve toate sarcinile şi să se bucure de realizările lor. Totuşi, ar fi bine să-i acorde mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Nu va fi o zi tocmai perfectă pentru tauri. Ar trebui să evite întâlnirile şi drumurile lungi pentru a nu se enerva şi mai tare.

Gemenii vor primi astăzi unele reproşuri din partea persoanei iubite. Iar dacă vor încerca să se disculpe ar putea declanşa o ceartă monstru.

Racii, primesc o sumă consistentă de bani. Înainte să meargă la shopping ar trebui să arunce un ochi peste teancul de facturi care a tot crescut în ultima perioadă.

Astăzi leii au neînţelegeri minore cu cei dragi, în special cu membrii familiei. Însă nu au de ce să îşi facă griji. Totul va fi bine.

Nativii fecioară au multe probleme de rezolvat la locul de muncă. Ar fi bine să fie prudenţi şi să vorbEAscă doar strictul necesar dacă nu vor să complice lucrurile.

Balanţele sunt impulsive din cauza unor neinţelegeri cu cei dragi. Ar fi indicat să îşi stăpânEAscă starea de nelinişte pentru a nu creea o atmosfera tensionată în familie.

Scorpionii ar trebui să nu se grabească atunci cand vine vorba despre o decizie ce le poate afecta viitorul. RăbdarEA este cheia succesului.

Pentru sagetatori se apropie o dată destul de importanta ce trebuie sărbătorită. Aşa că astăzi ar putea plănui o mică escapadă romantică.

Dimineaţa capricornii primesc o veste pe care o asteptau de mult timp. Vor pleca într-o călătorie care-i va scăpa de grijile financiare.

Varsatorii au parte de evenimente neprevăzute astăzi, aşa că ar fi bine să amâne pentru altă zi deciziile importante.

Iar peştii sunt hotărâţi să se ocupe de activităţile pe care şi le-au propus. Spre sEAră primesc un cadou de la un prieten apropiat sau de la o rudă.

Acestea au fost previziunile astrale. Eu sunt Andreea Cantimir şi vă doresc o zi minunată !

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 01/03/2016. Venirea primăverii le aduce surprize plăcute săgetătorilor