Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 01/08/2013

Nativii din zodia berbec vor avea de suferit de pe urma nehotararii de care dau dovada. Pot pierde momente favorabile daca nu iau taurul de coarne. Taurii vor avea o zi relaxanta, in care isi vor pune gandurile in ordine si vor face noi planuri.

Vezi și

Nativii din zodia berbec vor avea de suferit de pe urma nehotararii de care dau dovada. Pot pierde momente favorabile daca nu iau taurul de coarne.

Taurii vor avea o zi relaxanta, in care isi vor pune gandurile in ordine si vor face noi planuri.

Stapanirea de sine a gemenilor va fi fundamentala in relatiile sociale. Datorita acesteia vor aplana situatiile tensionate izbucnite pe parcursul zilei.

Racii vor emana bunadispozitie si vor lua partea frumoasa a lucrurilor care se vor intampla. In plan financiar, ar trebui sa mai faca ceva economii.

Leii nu vor fi o companie prea placuta, problemele profesionale si programul incarcat ii vor face zgarciti la vorba si cam irascibili.

Nativii fecioara sunt buni sfetnici si inspiratia ii va ajuta sa ia hotarari corecte si sa dea cele mai bune sfaturi.

Pentru balante se anunta ceva surprize si oaspeti nepoftiti, de la care vor afla lucruri la care nici nu se gandeau.

Scorpionii isi vor face singuri probleme din cauza impulsivitatii lor. Ar trebui sa ia lucrurile usor si sa nu reactioneze sub imperiul nervilor.

Entuziasmul va fi cuvantul zilei pentru sagetatori. Se vor implica cu drag si spor in tot ceea ce vor intreprinde si roadele muncii lor nu vor intarzia sa apara.

Capricornii se vor bucura de zi armonioasa in plan familial si linistea de la acest capitol ii va face sa priveasca cu calm si optimism fiecare situatie mai neplacuta.

Varsatorii vor avea o zi incarcata, cu multe evenimente, insa spiritul lor organizatoric le va fi aliat de nadejde. In plan emotional ar trebui sa mai lase garda jos.

Pestii traverseaza o perioada buna din punct de vedere financiar. Si ar fi indicat sa profite de aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 01/08/2013