Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 02/01/2016. Taurii trebuie să fie atenți la părerile celor din jur

Nativi tauri trebuie sa fie atenti la parerile celor din jur. Nu toti sunt pe aceeași undă cu ei, așa ca trebuie să aibă grija cum pun problema.

de Redactia Observator

la 02.01.2016 , 09:41

 Dragi berbeci, astazi puteti fi influentati de o femeie din cercul vostru de prieteni. Ar fi bine sa ascultati de cei din jur cu mai multa atentie.

Nativi tauri, astazi trebuie sa fiti atenti la parerile celor din jur. Nu toti sunt pe aceasi unda cu voi, asa ca aveti grija cum puneti problema

Astazi nu sunteti dispusi sa faceti compromisuri, dragi gemeni. Atata timp cat cineva nu va cere explicit ajutorul este bine sa fiti rezervati. Concentrati-va mai mult pe persoana voastra.

Vezi și

Dragi raci, orgoliul vostru va pune la incercare. Este in regula ca astazi lumina reflectoarelor sa nu fie asupra voastra asa ca relaxati-va! V-ar prinde bine putina odihna.

Nativi lei, daca zilele trecute v-ati putut infrana gelozia sau furia. astazi nu veti putea gestiona atat de bine situatia. Putina diplomatia si un dram de tact nu ar strica.

Voi fecioareleor, astazi, ar trebui sa petreceti mai mult timp cu familia. Cei apropiati va simt lipsa!

Dragi balante, voi trebuie sa va folositi sarmul si sa gestionati relatiile cu cei din jur. Aveti grija pentru ca acestia se bazeaza pe parerea voastra.

Nativi scorpioni sunt prea prinsi in vise. Ar fi bine sa fie putin mai realisti si mult mai practici. Nu ar strica sa ceara si parerea unei persoane mai in varsta.

Voi sagetatorilor aveti nevoie de putina odihna. O zi petrecuta in sanul familiei v-ar prinde bine. Nu ezitati sa va bucurati de fiecare clipa.

Uni spun ca sunteti putin cam neindemanatici,capricornilor. Zambiti-le si relaxati-va! Nu va incarcati cu energie negativa, pentru ca cei care conteaza nu va vor umbri fericirea in niciun fel.

Nativi varsatori, nu tot ceea ce va doriti se si concretiza astazi. Bucurati-va si de lucrurile marunte, pana la urma ele intregesc armonia pe care o asteptati.

Nu va subestimati puterea de convingere astazi, dragi pesti. O propunere facuta de voi celor dragi se poate transforma intr-o adevarata distractie. Asa ca nu ezitati sa spuneti ce ganditi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei 02/01/2016. Taurii trebuie să fie atenți la părerile celor din jur