Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 04/03/2017. Capricornii încep pregătirile pentru un eveniment important în viaţa lor

Berbecii şi capricornii vor avea parte astăzi de evenimente care le pot schimba viitorul.

Vezi și

Berbecii şi capricornii vor avea parte astăzi de evenimente care le pot schimba viitorul.

Berbecii sunt în culmea fericirii astăzi. Vor face cunostinţă cu o persoană care le va schimba perspectivele.

Pentru Tauri, weekendul începe cu o mare dorinţă de aventură. Este posibil să plece într-o drumeţie alături de gaşca de prieteni.

Nativii din zodia Gemeni ar trebui să fie atenţi la reacţiile lor, astăzi. Există posibilitatea să declanşeze certuri, dacă nu vor reacţiona cu mult calm.

Atenţie mare, nativi Raci! Persoana iubita vă va face, astăzi, numeroase reproşuri. Aţi cam neglijat-o în ultima perioadă, aşa că ar fi cazul să vă revanşaţi.

Încăpăţânarea nu o să vă ducă nicăieri, nativi Lei! Astăzi aveţi şansa să recăpătaţi o persoană pentru care însemnaţi foarte mult, aşa că profitaţi de asta.

Fecioarele fac planuri de viitor. Astrele le recomandă să se sfătuiască totuşi şi cu persoana iubita pentru că vor avea de câştigat.

Un prieten le propune, astăzi, Balanţelor să se asocieze într-o noua afacere. Poate să fie un nou început profitabil pentru ele.

Scorpionii au parte de un weekend inedit. Persoana iubită le va face o surpriza, aşa că e posibil să fie nevoiţi să îşi prelungească sfârşitul de săptămână.

După o perioadă încărcată, Săgetătorii se vor relaxa, în sfârşit. Le este recomandat să lase toate grijile deoparte şi să se bucure de oamenii minunaţi pe care îi au alături.

Capricornii îşi fac planuri pentru un eveniment important din viaţa lor. Va fi, cu siguranţă, o zi măreaţă pentru ei, aşa că trebuie să fie atenţi şi la cele mai mici detalii.

Şi Vărsătorii au parte de o zi de sărbătoare. Este posibil să meargă la o petrecere sau la un concert, iar energia lor va atinge cote maxime.

Peştii profită de weekend şi vor începe curăţenia de primăvară. Spre seară, astrele le recomandă să îşi facă timp şi pentru persoana iubită şi să iasă în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 04/03/2017. Capricornii încep pregătirile pentru un eveniment important în viaţa lor