Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 05/12/2015. Berbecii sunt pregătiţi pentru aventură

Tauri, nu vă mai bazaţi pe prima impresie când întâlniţi o persoană. Mai daţi-i o şansă, poate era într-o stare proastă. Dacă trageţi concluzii pripite e posibil să pierdeţi o persoană minunată.

Vezi și

 Berbecii sunt pregătiţi pentru aventură şi încep să se perfecţioneze în ceea ce le place să facă. Da, e frumos să te plimbi cu bicicleta, dar de ce nu încercaţi o cursă?

Tauri, nu vă mai bazaţi pe prima impresie când întâlniţi o persoană. Mai daţi-i o şansă, poate era într-o stare proastă. Dacă trageţi concluzii pripite e posibil să pierdeţi o persoană minunată.

Atitudinea umilă într-o relaţie nu îi face pe gemeni să se simtă confortabil. Lăsaţi ego-ul deoparte şi ascultaţi-vă partenerul, ştie el ce spune, vă va învăţa ce trebuie să faceţi pentru a vă atinge scopul.

Racii îşi doresc şi ei să treacă la nivelul următor în relaţie sau la muncă, însă ei au nevoie de un plan bun. Acceptaţi că există un nivel de risc implicat şi continuaţi. Risc mai mare, răsplată mai mare.

Eliberati emoţiile interioare, leilor, şi lăsaţi-ne să vedem ce simtiţi în adâncul inimii. Nu vă gândiţi la ce vor crede oamenii, ei asteaptă asta.

Fecioarele vor ajunge astăzi la o înţelegere cu şefii. Lasaţi munca să vorbească pentru voi, va transmite mesajul corect.

E timpul să deveniţi mai creativi în comunicare, balanţelor, nu vă mai rezumaţi la "Bună, ce faci? Bine". Ajutaţi-i să înţeleagă exact ce vreţi, nu fiţi plictisitori.

Onestitatea voastră, scorpionilor, vă va separa astăzi de anumite persoane.Mulţi speră să ajungă sus intrând în graţiile şefilor, dar voi ştiţi că orice nu aţi căştigat pe merit nu are valoare.

E indicat ca săgetătorii să fie mai îngăduitori azi cu oamenii care par să nu priceapă. Nu-i aşteptaţi, vedeţi-vă înainte de treabă. Aşa ei vor simţi mai puţină presiune şi voi mai puţine restricţii.

Capricornii sunt asaltaţi astăzi, toţi vor să petreacă timp cu ei. Greu de decis cui spun da şi pe cine amână. Prioritizaţi şi nu uitaţi: mereu prietenii pe primul loc, da?

Cei din jur apelează la ajutorul vărsătorilor astăzi. Ajutaţi-i, însă rezistaţi impulsului de a vă implica adânc în problemele lor personale. Le aveţi deja pe ale voastre şi trebuie să îndreptaţi lucrurile în direcţia bună.

Cineva crede că vă face un cadou minunat dar pentru voi, peştilor, e o povară mare. Chiar dacă va încerca să ambaleze frumos lucrurile, nu vă prefaceţi încântaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 05/12/2015. Berbecii sunt pregătiţi pentru aventură