Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 06 Februarie 2017: Taurii au mult de muncă astăzi

Fecioarele sunt joviale, binedispuse, încât ţi-e mai mare dragul să le ai în preajmă. Sunt şi foarte muncitoare, aşa că vor reuşi să termine un proiect important.

Vezi și

Leii ar trebui să stea azi cu ochii pe persoana iubită. Cineva încearcă să o cucerească şi...cam are şanse de reuşită.

Nativii din zodia Berbec se concentrează numai pe carieră şi uită de persoana iubită. Asta NU e deloc bine, se întrevăd discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Taurii au mult de muncă astăzi, se implică în tot felul de proiecte ce NU mai suportă amânare. Pe seară însă vor găsi energie pentru a ieşi cu prietenii.

Gemenii au vorbele la ei, îşi consolidează relaţiile sociale. În plan profesional, şefii le pun pe umeri responsabilităţi şi mai mari, ceea ce le trezeşte teama.

Pe acelaşi subiect

Racii acordă mult prea multă atenţie propriei persoane şi mai deloc celor din jur. În plus NU pun preţ pe cuvinte şi crează false speranţe apropiaţilor.

În schimb Leii ar trebui să stea azi cu ochii pe persoana iubită. Cineva încearcă să o cucerească şi...cam are şanse de reuşită.

Fecioarele sunt joviale, binedispuse, încât ţi-e mai mare dragul să le ai în preajmă. Sunt şi foarte muncitoare, aşa că vor reuşi să termine un proiect important.

Balanţele sunt cu capul în nori. Încă NU şi-au revenit după week-end, aşa că NU le cereţi prea multe astăzi. Duc lipsă de concentrare şi atenţie.

Scorpionii sunt mult prea direcţi în anumite situaţii, aşa că puţină diplomaţie e absolut necesară. La serviciu, munca le este apreciată, iar acasă se bucură de armonie şi linişte.

După o perioadă în care au fost cam deprimaţi, Săgetătorii îşi vor recăpăta astăzi zâmbetul. Totul se datorează unor veşti bune.

Capricornii  fac orice pentru a obţine ceea îşi doresc, îşi încalcă chiar şi promisiunile. Asta va isca conflicte aprinse, ce NU se vor stinge cu una, cu doua. Aşadar, aveţi grijă!

Pentru Vărsători astrele indică o zi bună. Multe dintre aşteptările lor se vor materializa. Însă, e absolut necesar să aibă şi răbdare.

Peştii sunt binedispuşi şi au un simţ al umorului molipsitor. Aşadar se anunţă o zi plină de zâmbete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 06 Februarie 2017: Taurii au mult de muncă astăzi