Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 6 ianuarie. Balanţele vor fi pe punctul de a ajuta pe cineva care nu merită

Balanţele vor fi pe punctul de a ajuta pe cineva care nu merită, dar se vor opri la timp. Persoanele care au trădat cândva, nu se vor schimba! Iată ce ne rezervă astrele şi pentru restul zodiilor

Vezi și

Berbecii trebuie să păstreze discreţia. Presiunile din plan profesional îi pot împinge să reacţioneze zgomotos şi să facă imposibilă colaborarea cu un coleg.

Taurii ar putea primi astăzi o ofertă tentantă privind un nou job. Chiar dacă le place unde lucrează, n-ar trebui să refuze imediat. Mereu este loc de mai bine!

Gemenii simt nevoia să facă economii, dar astăzi nu vor pune niciun ban deoparte. Sunt cu gândul la o persoană pe care au cunoscut-o zilele trecute şi fac greşeli care-i vor băga la cheltuieli.

Racii ar trebui să stea departe de ispitele culinare. În ultima perioadă au cam exagerat cu dulciurile, iar cei din jur văd asta. Şi încep să facă glume.!

Orice negocieri ar purta astăzi leii, vor câştiga negreşit! Nu se bazează pe promisiuni, ci lucrează cu faptele şi cu rezultatele!

O problemă financiară dă peste cap fecioarele şi le face mai irascibile.Certurile sunt o pierdere de timp, mai ales astăzi.

Balanţele vor fi pe punctul de a ajuta pe cineva care nu merită, dar se vor opri la timp. Persoanele care au trădat cândva, nu se vor schimba!

Scorpionii ar trebui să înceapă să ţină cont de sfaturile colegilor. Aceştia s-au cam săturat să le tot repete ce au de făcut.

În orice discuţie despre proiectele la care lucrează săgetătorii, vor exista informaţii importante pe care nu trebuie să le trateze cu indiferenţă. Să fie foarte atenţi!

Este posibil ca astăzi, capricornii, să aibă de-a face cu cineva ale cărui reacţii vor fi destul de nepotrivite. Să îl pună la locul lui înainte să fie dominaţi!

Vărsătorii încearcă să-şi păstreze calmul şi caută să rezolve cât mai elegant o problemă sentimentală.

Peştii ar trebui să evite cheltuielile fără rost, mai ales dacă sărbătorile le-au făcut o gaură serioasă în buget!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 6 ianuarie. Balanţele vor fi pe punctul de a ajuta pe cineva care nu merită