Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 07 februarie 2017. Nativii din zodia Rac vor avea probleme în relaţia de cuplu

Nativii din zodia Berbec îşi trăiesc din plin relaţia de cuplu şi se tot gândesc ce surpriză să pregătească partenerului de viaţă. Este evident că astăzi vor fi cam absenţi la locul de muncă.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec îşi trăiesc din plin relaţia de cuplu şi se tot gândesc ce surpriză să pregătească partenerului de viaţă. Este evident că astăzi vor fi cam absenţi la locul de muncă.

Spre deosebire de berbeci, Taurii se implică în activităţile profesionale şi sunt puşi pe fapte mari, ceea ce îi va încânta pe cei din jur.

Gemenii NU renunţă nici în ruptul capului la planurile lor, nici măcar de dragul persoanei iubite. Aşa că NU e de mirare că vor izbucni ceva conflicte ce NU se vor stinge cu una, cu două.

Racii sunt multumiţi de cum evoluează situaţia lor financiară, iar asta le dă încredere şi putere să înceapă proiecte noi. În plan sentimental, nemulţumirile acumulate pot duce la certuri.

Pe acelaşi subiect

Leii sunt irascibili astăzi, faptul că opiniile lor NU sunt luate în serios, îi enervează la culme. Şi cum NU ştiu să piardă vor sta îmbufnaţi toată ziua.

Fecioarele NU sunt deloc de evitat astăzi. Te ascultă, îţi dau sfaturi şi îşi transmit din energia lor pozitivă. Asta NU poate decât să-i bucure pe cei din jur.

Nativilor din zodia Balanţei le merge bine atât la serviciu, cât şi acasă, unde familia le va îndeplini un vis mai vechi.

Scorpionii sunt cam neîncrezători şi suspicioşi în ceea ce priveşte relaţia cu partenerii de afaceri. De aceea, ţin lucrurile în loc şi amână luarea unei decizii ferme.

Săgetătorii sunt cam absenţi astăzi la locul de muncă. Preferă să facă orice altceva numai să Nu se implice în activităţile profesionale. Asta până vor fi mustraţi serios de către şefi.

Capricornii se simt neglijaţi de persoana iubită şi asta îi face să fie cam neprietenoşi. Pe seară însă, s-ar putea schimba lucrurile.

Vărsătorii au o gramadă de lucru la serviciu, însă cu răbdare, vor termina totul cu succes. În plan sentimental, au destule motive de bucurie.

Peştii se pun bine cu toată lumea astăzi pentru a-şi atinge scopul. Trebuie să aibă grijă pentru că anumite persoane le vor demasca intenţiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 07 februarie 2017. Nativii din zodia Rac vor avea probleme în relaţia de cuplu