Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 08/02/2016. Berbecii încep săptămâna îndrăgostiți până peste cap

Berbecii încep săptămâna îndrăgostiți până peste cap, relaţiile sentimentale merg bine iar asta îi multumeşte pe deplin. Nativii Pești sunt foarte bine dispuși, cu zâmbetul pe buze şi pusi pe glume, însă vor trebui să se tempereze altfel colegii de muncă s-ar putea să-i considere nepăsători. Iată ce ne rezervă astrele și pentru restul zodiilor!

Vezi și

 Berbecii încep săptămana indragostoti pana peste cap, relaţiile sentimentale merg bine iar asta îi multumeşte pe deplin.

Ziua de luni vine cu multa muncă pentru nativii tauri însa nu se dau în laturi de la nimic , au curaj, entuziasm şi reusesc tot ce îşi propun.

Şefii işi vor descarca nervii pe cei din zodia gemeni, asta pentru ca trag de timp şi nu prea au chef de muncă. Trebuie sa fie prudenti şi responsabili.

Racii fac paşi înapoi , sunt indispuşi şi pesimişti din cauza banilor. Dar in a doua parte a zilei primesc vesti care o sa le schimbe starea.

Leii vor face multe drumuri astazi, şi nu în scop de realxare ci in interes de serviciu. Este indicat să-şi păstreze calmul şi să fie foarte atenţi la şofat.

Nativii fecioara s-ar putea sa fie dezamagiţi şi neliniţtiţi din cauza unor probleme familiale, însa îşi pot pune baza în partenerul de viaţă.

Nu este exclus ca Balanţele să se enerveze serios astazi, asta pentru că nu le iese nicicum o afacere. Mai bine renunţaţi decat să vă consumaţi prea mult !

Astăzi îi cam ocoleşte inspiratia pe scorpioni, nu sunt sociabili şi riscă să-şi supere jumătatea. Fiţi atenti, altfel riscati să supăraţi pe toata lumea!

Săgetatorii vor să îşi revendice drepturile la locul de muncă, însă este prea devreme şi este puţin probabil sa aiba succes.

Capricornilor li se va da programul peste cap, nu trebuie sa dispere pentru ca este în avantajul lor. Spre seara primesc o sumă considerabila de bani.

Varsatorii trec printr-o perioada favorabilă din punct de vedere sentimental, astazi au sansa sa petreaca clipe de neuitat impreună cu persoana iubita.

Nativii Pesti sunt foarte bine dispusi , cu zambetul pe buze şi pusi pe glume, insa vor trebui să se tempereze altfel colegii de munca s-ar putea sa-i considere nepăsători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 08/02/2016. Berbecii încep săptămâna îndrăgostiți până peste cap